Az Éden Hotel 3 hétfői adásában egy nehéz döntést kellett meghozni a két legjobb barátnak, Norbinak és Bencének. Norbi kiesett, Naomi kiborult és felbomlott a triumvirátus!

Apolka métereket zuhant a lépcsőről

 

A kezdő képeken Nóri Milánt arra biztatja, hogy legyenek önálló gondolati. Aztán a riportban elmondja, hogy elég befolyásolható srác, csak nyerni akar, de ezzel sokan vannak így. Milán Nóriról meg azt gondolja, hogy rá van feszülve a játékra és mindig kombinál. Loki Petinek és Apolkának meséli a tegnap estét, hogyan beszélgetett Milánnal és próbálta meg rávenni a saját kis taktikájára. Peti közben meztelen, törcsizik. Naomi Norbival trécsel, mindenki azt találgatja, hogy mi lesz Milánnal, van-e védettsége, hogy lesz. Norbi szerint Naomi túl sokat kombinál. Most már Nóri beszél Naomival, és azt szeretné, hogy Loki Naomi mellé álljon, Milán Apolkához és Peti menjen haza. Naomi kivan, hát te hülye vagy? Aztán a riportban elmondja, hogy tök jó, mert nem kell könyörögni azért, hogy Loki az ő párja legyen. Közben már Peti, Nóri, Naomi és Loki beszélgetnek, kicsit próbálják Peti bizalmát megingatni Apolkában azzal, hogy azt mondják neki, szemezett Milánnal. Egyelőre sikertelenül. 

Reggeli dumcsi napozás közben.

Milán jutalmat kap, válasszon ki két spant és mehetnek szórakázni. Norbit és Bencét választja. Adri, Apolka és Nóri Milánról beszélgetnek, mindenkinek nagyon szimpi, Nóri szerint befolyásolható, mint az állat. Az egyetlen okos ember itt Marianna, aki érzi, hogy valaki nem fog visszajönni. Mondja is Bencének, hogy gondolkozzon. Átmegy Norbihoz, majd visszajön és folytatja a gondolatait, ne hülyéskedjétek el ezt most, még az is lehet, hogy az új csajjal találkoztok. 

Marianna meglepően okos.

A fiúk elindulnak, Adri meg Patriknak azt mondja, hogy Norbi egyre jobb pali, Patriknak meg baja van, mostanában nem bújik hozzá annyit Adri. Adri cserébe imádja, hogy pia szaga van Patriknak. A fiúk közben megérkeznek egy folyóhoz, halászni fognak pár helyi arc segítségével. Apolka és Peti analizálnak. Peti azt mondja, hogy az a két fiú ki fogja baszni saját magát, Apolka bölcs, semmi sem fog így maradni, ahogy most van. Peti biztosítja Apolkát a megbízhatóságáról, de ezzel csak ki akarja ugrasztani a nyulat, és ja, Apolka is csakis vele képzeli el a játékot. Apolkának sok erőt ad Peti, rá van szüksége és kész. Petinek is szüksége van rá. Állat. 

Indulhat a halászat.

Levél jön a hotelbe. Csomagolják össze Bence és Norbi bőröndjét és hozzák le a nappaliba! Közben Berki érkezik a srácokhoz. Kis csacsogás, fogtatok-e aranyhalat, és milyen kívánságotok lenne, ha lehetne most egyet kívánni, ilyenek. Bent a többiek találgatnak, mi lesz, vagy hazamegy valamelyik, vagy átköltözik a szinglibe. A srácok elmondják Berkinek, hogy Lokit le akarják cserélni. Hát gyerekek, ez nem fog menni, nem ti vagytok a főnökök. Bent közben Peti mondja Mariannának, hogy egy szimpatikus és egy nem szimpatikus embert kellett volna vinnie. Marianna helyesel, ő tudta, hogy ez lesz.

Apolka levelet olvas.

Vissza a fiúkhoz,  milyen barátok vagytok, itt az alkalom, hogy megmutassátok, ki megy haza, Norbi vagy Bence? Sötétedésig gondolkozzatok, akit választotok, az már ma hazamegy. A fiúk elsétálnak beszélgetni, Milán egyedül marad. Naomi Norbi fotójához beszél, állítólag volt egy tervük, tökös csávónak fogja tartani őt, ha kirakja Bencét. A fiúk ölelkeznek, olyan, mintha Bence menne haza, de végülis úgy néz ki, hogy mégis csak Norbi "adja fel". Barátként tekint rájuk és szerinte egy barát ezt megteszi egy másik barátért. Naomi folytatja a képhez beszélést, ha nem Norbi jön vissza, szomorú lesz és sírni fog, mert közel engedte magához. Az élet persze nem áll meg, de szomorú lesz, és annyira, mint őt nem fog több embert közel engedni magához. Norbi Milántól és Bencétől búcsúzkodik, nem tudhattad Milán, hogy ez lesz.

Szomorú dolog ez, kérem szépen.

Berki újra a színen, a fiúk elmondják, hogy Norbi megy haza. Ölelkezés megint, férfi könnyek, Bence kivan, olyan barátot vesztett el, aki a való életben is az lenne. Bent Marianna nem érti, Patrikot miért nem választotta Milán. Szerinte érezte, hogy őket kell szétszedni, mert nekik van a legnagyobb pofájuk. Érkezik Bence és Milán, mindeki kérdezi, hol a Norbi. Bence Patrik vállán sír, mindenki ledöbbenve. Naomi már kezdi potyogtatni az első könnyeit. Hatalmas a dráma, mindenki sír. Jó, nem mindenki, de sokan. Patrik nem tudta feldolgozni, hogy elvesztette az egyik barátját. Naomi a budin sír, hogy mindenkit elveszít, akit szeret. Bence vigasztalja, Norbi tudta, hogy mit csinál. Naomi úgy érzi, mintha a talajt kirántották volna alóla. Bence azt hazudja, hogy ő akart hazamenni, be is vágják, hogy ez nem így volt. Most már Nóri vigasztalja Naomit. Milán kint mesél a többieknek, hogy ez milyen nehéz volt. A többiek mondják, hogy nem fognak rá haragudni. Peti azt mondja, hogy a hármasból Bencének kellett volna mennie, mert ő a főtahó, Norbi volt a legintelligensebb tagja a kis triónak. 

Férfiak egymás között.

Naomi levelet kap. Loki ölelve kíséri. Ők mostmár tutira egy pár lesznek. Milán mellé kell költöznie a szingli szobába. Bencének lelkifurdalása van, Marianna és Patrik biztatják, hogy, na. Milán Naominak mondja, hogy visszafelé azon gondolkozott, hogy fog a szemébe nézni. Nyugi baba, ez egy játék, csak az a para, hogy a legjobb barátnőjét és a társát vesztette el. Milántól azt kérte Norbi, hogy helyettesítse. Hát erre rá fogsz baszni, mert Naomi szinte tuti, hogy Lokival lesz majd. 

Naomit Bence próbálja megnyugtatni.

Lent kezdetét veszi valami bulika. Loki és Bence dumiznak, az volt Lokikám, hogy te fogsz menni, de most a mi hármasunk szétesett, mint az állat. És ő most kétségbe van esve. Loki a riportban elmondja, Bence nem az, amit kifelé mutat. Apolka megint énekel, csak most a lányoknak. Vagyis Norbinak. Ajaj, most már együtt éneklik a Republik Csillagok, csillagokját, ez itt a mélypont, hölgyeim és uraim. Apolka elmondja, hogy attól függetlenül, hogy ez egy játék, az emberi oldalát is nézi és empatikus. Patrik is úgy véli, hogy elbaszták, csak szórakoztak és nem gondolkoztak. Bence Mariannának sír a többiek körében, hogy nem mondta, hogy nem. Nem láttátok a szemét!!! 

Bence Lokinak nyílik meg.

Naomi és Nóri beszélgetnek, Nóri arra kéri Naomit, hogy Bencének ne mondjon semmit, mert most csak játssza a megtörtet, de koránt sem biztos, hogy ennyire meg van törve, és nem annyira, hülye, mint amilyennek látszik. Bence lent harmonikázik, megy a tánc ezerrel. Adri egyre jobban szereti Patrikot. A szingli szobában Naomi és Milán dumiznak, ne adj ki semmit, amit megbeszélünk, kéri Naomi az új sráctól. Ő szeretné Milánt párnak, de olyan, mint egy kisgyerek, fegyverré kell kovácsolni és nem biztos, hogy van annyi idejük. Milán ezzel szemben jó párnak találja Naomit. Most már Naomi a jacuban van Lokival, félti Nórit, hogy ha ők összejönnek, akkor kiesik. Loki nyugtatja, Nóri jó lesz Milánnal, mi meg együtt. És már vágnak is Nórira és Milánra, Nóri csak egy párban nyerhet egy pasival. Milán szerint Nóri nagyon rá van stresszelve erre a játékra. 

Nóri is Milán egy pár lesznek?

Alvás jön, Loki szép álmokat kíván Nórinak, akinek ötlete van. Ne ess ki, de harc se legyen. Állj a Naomi mögé, mögém meg Milán. Állat, én is ezt gondoltam. Peti megpuszilja Apolkát, kicsit udvarol neki, imádja, amikor énekel. Apolka meg alszik. Holnap új csaj jön, burol majd a bili!

Berki ráizgult Mariannára

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!