Történt egy jó kis párcsere, illetve néhány óra leforgása alatt közutálat tárgyává vált Naomi, akit úgy tűnik, hogy most már csak Bence bír elviselni, ő viszont meglepően jól kijön vele.

Evelin úgy jött, ahogy ment

 

Állítólag Evelin azt mondta Nórinak, hogy Naomi ki akarta tenni őt. Ezt épp Loki meséli Bencének, Apolkának és  Petinek, és most mindenki jézusomozik, Naomiban nem lehet bízni, Milán óriási veszélyben van. Patrik és Adri elvannak, Adri majdem elhiszi, hogy Patrik szerepelt a Pókemberben. Nóri Lokinak mondja, hogy Naomi ki akarja tenni. Milánnak közben Naomi meséli, hogy egyedül Mariannában bízik a lányok közül, Nóriban nem. Már lent a parton beszélget Loki és Peti az issue-ról, hogy Naomi ki akarta tenni Nórit. 

Loki már nem annyira bízik Naomiban.

Levél érkezik, őszinteségi játék jön, a fiúknak fotókat kell húzni, és a fotón szereplő lányról a pozitív és negatív tulajdonságait el kell mondani, aztán a lány megvédi magát, majd ugyanígy jellemzi a fiút. Adri nem bírja a kritikát, úgyhogy fél. Loki szerint a negatív kritikát is lehet intelligensen csinálni. Peti húz először, Adriennt jellemzi. Pozitív, hogy öröm és boldogságteli csaj. És az is klafa, hogy ha hibázik, akkor azt észreveszi. Negatív, hogy néha meggondolatlanul mond ki dolgokat, kicsit türelmetlen és mohó. A riportban már gyerekesnek hívja. Adriennek tetszenek Peti életről való megnyilvánulásai, negatív, hogy komoly férfi, kicsit sablonos, jobban nyithatna, mert elúszkál a vízben. Patrik Nórit húzza. Pozitív: tetszik, hogy a napokban kinyíltál.

Mindenkit nagyon érdekel, mit mond a másik.

Negatív meg az, hogy van egy véleménye valakinek és így nagyon hirtelen fellángol egy düh és kijön belőled és mondod a magadét. Plusz a csendesség, amikor leülsz magadnak, de ez a múlt. Peti szerint elsunnyogta Patrik ezt a feladatot. Nóri az elején kételkedett a Adri és Patrik kapcsolatában, de most jött rá, hogy ez igaz, és azt látja Patrikban, hogy tényleg szereti Adrit, és ezt tiszteli benne. Az elején nem tetszett neki, hogy magamutogatóak, de már tetszik. A riportban azt mondja, hogy szélsőségesebben gondolja, amit mondott. Loki Mariannát húzza. Pozitív, hogy első ránézésre azt hitte, hogy egy kikent kifent cukimuki, de nem csak ez. Sokkal több van benne, mint első blikkre gondolta. Negatív, hogy ha van egy feladat, akkor azt csináljuk, és bár megcsinálja, de előtte hisztizik. A második meg, hogy rettentő sokat foglalkozik a külsőjével. Marianna Lokiról. Pozitív, hogy intelligens vagy, nagyon megkedveltelek. Negatívat még nem tudok nagyon mondani, nagy a füled, kellemes csalódás voltál. A riportban elmondja, hogy tényleg így gondolja, amit mondott.

Loki arca, amikor hallgatja Marianna kritikáját.

Bence Naomit húzza, azért szimpatikus, mert vele mindig kedves volt és sose bántotta meg, mosolygós, kedves lány. Negatív, hogy meggondolatlanul mond dolgokat, hangos. Nóri csalódott Bencében, valószínűleg azért, mert ő az egyetlen, aki nem gyűlöli jelenleg a villában. Naomi szerint Bence egy szeretni való ember, meg lehet benne bízni. A negatív jön. Az nem tetszik benne, hogy kiadja magát, az érzelmeit. Milán Apolkát kapja. Pozitív: 

“Ahogy az érzelmeid vannak.”

Egy szeretetteljes ember vagy. Negatív, hogy nincs itt fejben a játékban, otthon van. Apolka szerint őt a legnehezebb kiismerni, mert még nem nyílt meg. És jellemzi Milánt. Nagyon pozitív, hogy befogadóképes, nyitott és közvetlen. Negatív, hogy meztelenkedik és túlságosan gátlástalan, de már megszokta. 

Csodálatos, ahogy Patrik, ahogy figyel.

Vége a mókának, Naomi összefoglalja, hogy nem voltak nagyon negatív jellemzések, vagyis nem voltak őszinték az emberek. Apolka Milánnal csacsog, Petit sajnálja, de egyelőre nem tudjuk, miért. De, végülis megtudjuk, otthon hagyta a lelkét. Mármint Apolka. Megint levél. Sajnos nem csillan, mint a régi időkben. Szóval mostantól egy párt alkottok azzal, akit húztatok a játékban. Tessék beköltözni egymáshoz, és készülődni, mert még más meglepi is lesz! Ledöbben mindenki, bár Patrik örül, mert ha bárki bejön, azt jól át lehet verni majd.

Adrienn kicsit megdöbbent a párcsere hallatán.

Nóri szerint Adri és Patrik szerelme veszélyt jelent, mert nem tudnak rugalmasan párt cserélni. Peti már mondja mindenkinek, mi van, a részletekre oda kell figyelni, senki se bújjon össze, Adri kéri a többieket, hogy részegen figyeljenek majd rájuk, nehogy egymásnak essenek Patrikkal. Pakolnak, költöznek. Loki nagyon örül Mariannának, jobban kijön vele, mint Nórival és a szoba is jobb. Milán bemegy Naomihoz, és reméli, hogy mögé áll majd a pártválasztón. 100%, ne aggódj, kispöcs. Adriék megbeszélik, hogy majd a vécén találkoznak egy-egy smárra. Peti folyamatosan megcsókolná Apolkát, hozzáérne és vissza kell fognia magát. És nem akarja elveszíteni Apolkát, aki nyugtatja, hogy nem fogja. Bence is megbeszéli Mariannával a tutit, egymás mellett vagyunk, de ezt most nem mutatjuk. 

Nagyon bánják a párcserét.

Nóri szerint mindenki olyan párt kapott, aki a legtávolabb áll hozzá. Adri azt mondja, nagyon jól el kell játszani a párokat. Marianna Lokival beszélget, hogy örül, hogy egy pár lettek, mert rajta is látszik, hogy játszik. A riportban elmondja, hogy Lokit tartja az egyik legerősebb játékosnak. Loki attól tart, hogy valaki majd csöpögtetni fogja az infókat az új embernek. Patrik és Adri egy utolsó csókot váltanak, mindenki várja, hogy jöjjön valami új lakó. Naomi és Loki beszélgetnek, közben este lett. Naomi kérdi, hogy fél-e a Nóritól. Miért félnék? Próbálja beleültetni a parát, egyelőre sikertelenül. Közben Nóri Adrinak panaszolja, hogy Naomi ki akarta rakni, Adri szerint őt is. Loki közben elmondja Naominak, hogy azért fura vele Nóri, mert tudja, mikor hazudnak neki. Nóri meséli, honnan tudja, hogy hazudott Naomi, nem nézett a szemébe és kerülte aznap. Adri szerint ez brutál és abszurd, Naomi a kígyó itt közöttük. 

Loki és Naomi első beszélgetése.

Naomi leül Nórihoz, indul a dumi. Amíg szingli voltál, össze voltál zavarodva és paranoiás is lettél, kezdi Nóri. Naomi azt érezte Nórin és Evelinen is, hogy nem szeretné Nóri, hogy bent maradjon. És szarul esett neki, hogy egyedül volt. Levél érkezik közben, Loki olvassa. Kerüljetek minél közelebb egymáshoz, ott van egy raklap kókuszdió, a kezetek nélkül görgessétek fel a kókuszokat a lábatoktól felfelé, juj de jó lesz. Csodálatos akciók, Milán nagyon örül, hogy végigtapogathatta Apolkát. Úgy néz ki, hogy a feladat először Lokinak és Mariannának sikerült. Megint levél, hamarosan kiderül, mi lesz a jutalom.

A csodálatos kókuszos verseny egyik pillanata.

Indul a bulika, Nóri és Naomi megint dumiznak, csak most a szobában. Nóri elmeséli, hogy Evelin azt mondta, hogy Naomi ki akarta őt tenni, és ezt az egész nap igazolta, mert nem kereste Naomi a társaságát, és onnantól megtört benne valami, nagyot csalódott benne. Pedig a fél kezét odaadta volna érte. Naomi elmondja, hogy egy új csajnak nem lehet mást mondani. És hogy ez a két nap olyan volt neki, mint maga a pokol, és egyáltalán nem tudta, hogy mit csinál. Peti, Milán, Adri és Loki dumikáznak Naomiról, amit kérdez, általában azt akarja csinálni, csak fordítva. Mert azt kérdezte tegnap, hogy Nóri ki akarta-e őt tenni, és ez azt jelentette, hogy ő akarta kitenni Nórit. És most mindenki utálja, Loki sem bízik benne már. Loki szerint csak olyanok estek ki, akik jóban voltak a Naomival. Ezt a faszságot, hát konkrétan senki sem volt vele jóban, aki kiesett, csak Norbi, de ő meg feladta, ugye.

Nóri osztja Naomit, természetesen platform cipőben.

Naomit Nóri osztja tovább. Megbeszélni kellett volna a gondokat, nem megsértődni, és a jövőben ilyet többet ne csinálj, mert ez nagyon szar volt. Milán Apolkával beszélget, nem bízik Naomiban, ha jön egy csaj, beállítja maga mögé és viszlát. Ezt most megint nem értjük, nem Milánnal volt paraszt, akkor ő miért nem bízik benne? A szeme árulkodó, mert mikor mond valamit, nem néz a szemébe. Naomi közben Petit faggatja Milánról, hogy megbízhat-e benne. Peti szerint megbízható, ha őt nem verik át, akkor ő megbízik majd benne, másrészt B terve sincs. Milán közben folytatja Apolkával Naomi szapulását, nem tudják, hogy mit hisz. Továbbra is a tekintetén lamentálnak.

Milán ma csak Naomiról beszélt mindenkivel.

Adri Patrikkal Milánt sajnálja, milyen rossz neki, hogy Naomival van. Egy esti randit is megbeszélnek. Naomi végre Milánnal beszélget. Rólad mindenki azt hiszi, hogy egy naív, hülye köcsög vagy. És azt kellene megmutatni mindenhol, hogy ez kurvára nem így van. Senkire sem számíthatunk, se te, sem én. Tartsd meg az infókat, aztán kibeszéljük. A medencénél Apolka, Nóri, Loki és Peti tovább folytatják Naomi kibeszélését és Milánt sajnálják. Nóri szerint Naomit ki kell rakni a hotelből, mert meg van zavarodva és ezáltal mindenkit összezavar. Naomi nem akar Milánban csalódni, max. úgy akar kiesni, hogy egy lánynak védettsége van. 

“Ica verza.”

Ezt mondja, így. 10-szer tekertük vissza és hallgattuk meg újra. 

Egy tipikus "Ica verza" szituáció.

Mindenki eléggé bebaszott, megy a kicsi a rakás a medenceparton. Nórinak tetszik Patrik stílusa és személyisége. Milán közben az ágyban kérdi Apolkát, hogy bent tartja-e majd őt Naomi. Apolka szerint bent fogja tartani, mert a jelenlegi párokat nem tudja megfúrni.

Kicsi a rakás.

Naomi és Loki újra beszélgetnek. Naomi kérdőre vonja Lokit, hogy őszinte-e hozzá. Loki mindent elmondott neki, de Naomi azt gondolja, hogy a háta mögött mondott már olyat, ami nem oké, viszont nem mond példát. Loki elmondja, hogy ő annyit mondott, hogy úgy érzi, kezd megbolondulni, mert az elmúlt két napban nagyon furcsa dolgokat csinált. Naomi szerint csak nem ahhoz van szokva, hogy valami olyat csinál más, amit ő nem csinálna. Loki azt próbálja megértetni vele, hogy a Pandorán tök ciki volt, ő volt a gyenge láncszem. Naomi szerint meg infókat gyűjtött és aztán a riportban elmondja, hogy Loki tart tőle, mert nem tudja kiszámítani.

Lehet, hogy vége egy "igaz" barátságnak?

Milán közben Petit kérdi, hogy mit reagált, amikor azt mondta Naominak, hogy megbízhat benne. Szétnyitotta a karját. Ami azt jelenti, hogy akkor jó. Milán kissé ráfeszült Naomira, nem igaz? Megegyeznek abban, hogy kiszámíthatatlan Naomi. Loki és Marianna dumiznak, biztos valami programot nyertek és Loki örül, hogy vele mehet. Loki szerint Nóri fél attól, hogy Mariannára lecseréli, és szerinte jogosan, mert nem tudja tovább bent tartani őt. Bence és Naomi is beszélgetnek, Bence Naomit akarja választani a párválasztón. 

Mi van, ha ők mostantól egy pár lesznek?

Holnap új lakó jön, mindent felborít, jujjj, de izgi!!!

Naomi felkavarta az állóvizet

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!