Egy összefoglalóval indulunk, ez történt eddig az Édenben, majd Berki érkezik, mint David Hasselhoff (aki egyébként a Sharknado 3-ban szerepel majd). Ma új lakó érkezik, indulhat a móka!

Nincs több tematika, Naomi kiesett a játékból

 

Felébredtek a lakók, Milánnak Sneci szedi a szemöldökét. Milán úgy érzi, hogy Snecivel végig tudja, majd vinni a játékot. Aztán a reggelinél Naomiról beszélgetnek. Érkezik egy életmentő bólya, amit a nappali asztalára helyez Zoé, és a lakók kisvártatva felfedezik. Azt gondolják, hogy le kell majd forgatniuk a Baywatchot. Milán Bencével és Mariannával beszélget, dolgozzunk csapatban, mert ha jön egy új srác, az szar lesz.

Sneci szedi Milán szemöldökét.

Megszólal a Baywatch zenéje és mindenki eljátssza, hogy hogyan viselkedne David, szaladnak a parton, mint a nagy színész, isteni. Marianna már Pamela Andersont vízionálja az ágyban, közben Peti a medencében menti Lokit, elég viccesek. Gergő, az új lakó közben odakint Berkivel beszélget. Bemegyek és lesz, ami lesz. Merthogy Gergő vizimentő, az van. Bent próbálják kitalálni, mit jelképezhet a vizimentő bólya. Nóri szerint még senki sincs veszélyben, de ha bejön az új lakó, akkor valaki abban lesz. Huh, mélyenszántó. Milán szerint valaki már most veszélyben van. De mit jelenthet még a bólya? Külső program, óceánban fürdés? Közben Gergőt kérdi Berki, mi a taktikája. Az, hogy fiatal, és mindenki hülyének nézi majd. Na, akkor menj. 

Peti és Loki baywatchosat játszanak.

Gergő kisfilmje jön. 19 éves, végzős gimnazista, de már végzett vizimentő. Nézi a tengert, mint a Baywatchban mindenki. Cupidó nyila könnyen eltalálja az embert, ha így jár ő is, akkor ez van. Megérkezik a hotelbe, köszöntik a többiek. Adrienn láthatóan megkönnyebbül, hogy nem lány jött. Kikérdezik a vizimentőségról, mentett-e már embert, élesztett-e már újra embert. Ja. Apolka szerint Gergő nem fogja felbolygatni a fiúkat, de bármi lehet. Gergőnek a sportoló nők tetszenek és nincs ideálja. 

A két életmentő.

Gergő átöltözik, kis lelógó pocakja van, ezt állapítottuk meg. Kicsivel később már Milánnal és Snecivel heverészik. Miért nem érdeklődsz, Gergő. Amit kell, azt láttam. Miért, neked mi kell, kérdi Sneci. Pár kell. Próbálják osztani, de egyelőre nem megy. Milán szerint nem a ceremónián fog eldőlni, hogy mi lesz Gergővel, szerinte küldetése van. Gergő szerint fura, hogy ennyire túlkombinálja mindenki a dolgokat. 

Gergőnek pár kell.

Levél érkezik, Zoé hozza. Gergő kapja, az áll benne, hogy tartson vizimentő oktatást a többieknek, minél több helyzetet modellezzenek le a párok, a győztesek a sötétedésig önállóan használhatják a medencét, a többiek nem mehetnek be a vízbe. Nagyon nagy nyeremény. Először Máté menti ki Adrit, mi nem értjük, ebben az egészben mi a jó. Most Sneci és Milán jön, Sneci végig röhögi az egészet. Peti és Apolka jelenete a soros, láthatóan ők eggyel komolyabban vették a feladatot, mint a többiek. Loki is komolyan veszi, Nóri kevésbé. Ki is akad, hogy több helyen megütötte Loki véletlenül. Marianna és Bence csak a medencén kívül játszanak, és Mariannának nagyon nem tetszik az egész. Lokiék az utolsók, Bencéék a negyedikek, a harmadik hely Milánéké, Petiék lettek a másodikok és Patrikék az elsők. 

A győztes csapat.

Gergő Lokival és Bencével beszélget. Nyugtatják a többeik, hogy ne érezze szarul magát Marianna miatt, mert sehol sem adja bele magát. Bence a riportban el is mondja, hogy nagyon zavarja, hogy a programok alól kihúzza magát a csaja. Berki érkezik. Lokit megdöbbenti az érkezése és félni kezd, mert ha Krisztián bejön, az nem jó. Mindenki máson is látszik, hogy fél. Gergő, milyen itt? Tök jó, csak nincs még párom. Lányok, mily Gergő? Aranyos, mondják a lányok. Apolkának szimpatikus volt, ahogy oktatott. Snecinek kicsit komoly és nem érdeklődő. Zoé érkezik és két levelet hoz. Egy zöldet és egy pirosat. Zoé megpuszilja Berkit, hangorkán. A két boríték fogja meghatározni az egész hetet. Gergőé a két borcsi, távolról figyeljétek, megfoghatjátok, beszélhettek hozzájuk, de a borítékok az asztalon maradnak és kész, nem nyithatjátok ki, mert az kizárást jelent. Egy-egy szó van bennük, ezek a szavak fogják befolyásolni Gergő játékát. Loki elmondja a riportban, hogy itt most nem kell taktikázni, Gergő szerencséjén vagy szerecsétlenségén múlik majd minden. Berki még annyit mond, hogy Gergő a párválasztón kinyit majd egy borcsit, és akkor majd minden kiderül. 

Zoé puszit lehet Berki arcára.

Gergő azt mondja, hogy megnyugodott, mert kapott egy ütőkártyát. Hát ja, csak épp lehet, hogy megütő kártyát, mucika. Adri már megint fél, de ne féljen, Milán szerint az ő veszte jött el. Patrik megnyugtat mindenkit, nem kell parázni. Milán agyal, azzal mindig csak a baj van. Ő nem tud kijönni a sráccal és nem is szeretne. Peti közben Gergővel beszélget, aki a gesztusokat figyeli a párokon, egyelőre csak megfigyel.

Megy a tematikázás.

Peti örülne, ha maradna, de... és nem tudja befejezni a gondolatot, mert Gergő folytatja, hogy szövetségeseket kell találnia. Peti a riportban mondja, hogy Geri üde színfolt, legalábbis az intelligens oldal egyik üde színfoltja. Sneci ezalatt Mariannával a ruhájáról beszélget, amit fel akart venni, de túl szoros, viszont Mariannának nagyon tetszik. Snecinek valamiért fáj a cicije. Megbeszélik, hogy majd cserélnek rucikat, ha sokáig itt lesznek. Aztán Gergő lesz a téma. Szeretnénk, ha Mariannát állandóan feliratoznák, mert nem érteni, amit mond. 

Túl feszes a ruha.

Milán már Apolkának és Petinek izgul, hogy ki fog esni, Apolka nyugtatja. Peti szerint a védettséget nem ceremónián dobálják, nem az lesz a borítékban. A riportban elmondja, hogy Milán egy kétlábon járó tragikomédia. A kanapékon Patrik és Adri beszélgetnek, Bence nézi őket. Adrienn azt mondja Bencének, hogy épp most árulta el Patriknak, hogy kint van egy pasija. De ez persze csak kamu. Haha, jót nevettünk mindannyian! A fiúk egyszer csak kitalálják, hogy autót építenek. Peti, Bence, Patrik és Loki. Gergő nézi. Tök jó lett a kocsi, stopposat játszanak, jól szórakoznak, na. 

Meet the Flinstones.

Peti és Gergő megint dumizgatnak. Mi van a csajokkal? Gergő szerint minden páros nagyon beburkolózott. Egyetértenek abban, hogy túlgondolják az emberek a játékot, Gergő szerint próbálják őt kirekeszteni. Peti úgy érzi, hogy a lányoknak még egyelőre nem tetszik Gergő. Közben négy lány között fekszik Patrik, velük szemben Milán továbbra is izgul. Vissza az új lakóhoz, Peti még támpontot sem tud adni Gergőnek, hogy hova mehetne, kik a labilis párok. 

Patrik és az ő háreme.

Levél érkezik, pezsgő kíséretében. Koccintaniuk kell és egy fiúnak meg egy lánynak tósztot kell mondani a vendég érkezésére. Milánt és Nórit választják a feladatra. Nóri szerint örülnek, hogy megérkezett, bár nem mindenki mutatja. És ma csiccsentsünk be. Milán jön. Gergő, már nagyon vártunk. Szeretnénk, ha be tudnál illeszkedni. Pozitívnak gondolunk, bár nem tudunk rólad sokat, de ez hátha változni fog. Milán azt kívánja, hogy ne úgy érezze jól magát Gergő, hogy utána ő ne érezze jól magát. Apolkán a legocsmányabb farmer sort van ever. Milán retteg továbbra is, de megígéri, hogy holnap már előjön a régi énje. Alig várjuk.

Milán nagyon nagy beszédet tart.

Kis beszélgetés a nappaliban. New York vagy Olaszorság? Kérdi Milán. Neki ez a két ország, ami… Loki felvilágosítja, hogy New York nem ország. Peti Milánót választja, Milán szerint az egy esküvő. Érthetetlen. Loki szerint Milán olyan, mint egy aranyos kiskutya. Késpbb Gergő Lokival beszélget. Próbálják kitalálni, mi van a borítékban. Gergő szerint lehet, hogy két név van benne, és majd eldöntheti, ki maradjon a játékban. Loki szerint, ha valakit kirak, annak nagyot kell szólnia. Gergő ugyanígy látja, ha ilyen lehetősége lesz, Adrit választja majd, hogy nagyon szóljon, mert ott van csók, meg érzelem, meg szex. Gergő csak tatkikázni akar, amihez szövetséges kell. Loki elmondja, hogy Nórival nincs köztük kötődés, nehogy ezt még megbánja azért. 

Gergő Lokinak mondja a tutit.

Mindenki lefekszik, Milán Snecinek arról beszél, hogy holnap edzeni fog.

“Azok maradnak bent, akik jól néznek ki.” 

A következő adásban Milán sajátosan fog taktikázni, nagyon várjuk, az előzetesben gyakorlatilag csak picsarészegen látni, és ki akarja nyitni a borítékot, elég izgi. 

Adri kipicsogja magát az Édenből?

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!