A hétfő esti adásban Apolka rosszul lett, aztán egy új lakó érkezett, akit mindkét kialakult kis "csapat" a saját céljaihoz szeretne felhasználni.

Dominik túlfeszítette a húrt és hazament

 

Egy újabb reggel a hotelben. Nóri saját magát taktikusnak tartja, aztán Naomival beszélget, jó szar éjszakája volt, nem tud aludni Lokitól, elfoglalja az ágyat és hiába kéri, hogy menjen arrébb, nem megy arrébb a szemétje. Peti ölelgeti Apolkát, Naomi meg már Nóri és Loki között. Épp lebassza Lokit, hogy este megölelgette, nekünk nem úgy tűnt, hogy annyira zavarta volna. Loki elmeséli, hogy Bence egész éjjel sírt.

"Lehet, hogy fizikailag kétszer akkora, mint a többiek, de emberileg gyengébb."

Megkéri a lányokat, hogy ne hozzák fel neki, és neki sem volt egyszerű, mert az ő apja is meghalt. Naomi máris Bencénél, hogy ő már az első pillanatban látta a szemében a törést. Azt feltételezi, van köztük olyan féreg, aki ezt kihasználná, majd közli, hogy meg kell válni Lokitól. Nóri is szeretné. A riportban elmondja, hogy annyira erősnek tartja Lokit, hogy nem szabad bent tartani. Laci Apolkának örömködik, hogy eddig szépen játszanak. Vissza Naomihoz, Bencét utasítja, hogy seperje le Loki szavait, bárhogy próbál belemászni majd szavakkal. Peti és Apolka megint, nem értik, miért vannak kiakadva Lokira. Nórit még csakcsak értik, de a többieket nem. Peti szeretné, ha Loki bent maradna, csak most még hárman vannak 8 ellen. Apolka már Lokinak meséli, hogy ki van borulva Nóri, hogy hozzábújt este. A nappaliban most Naomi és Norbi beszélgetnek Lokiról, hogy úgy viselkedik, mint a fő góré, mert megtörte Bencét. Ha valaki bejön, repül. Ennyike. 

Naomi ma már nem szereti Lokit annyira.

Apolka megszédült és leesett a lépcsőről. Mindenki rohan oda hozzá, a fiúk a pamlagra teszik. Vércukorszint, ilyenek, mindenkinek van valami jó tanácsa. Stressz! Értitek, ott Costa Ricán. Most limcsit igyak, vagy cuba librét? Szerintünk ez lehet a legnagyobb stresszhelyzet. Apolka már Petiel van kettesben, ne stresszelj, Apolka, nézz rám. Együtt legyőzzük ezt a problémát is. Vigyáznia kell rá, mármint Petinek, mert ő itt a legértékesebb egyéniség. Elviszik Apcsit kórházba, a többiek bent pihennek, és róla beszélgetnek. Marianna érkezik, aki tolmácsolni fog neki az orvosnál, ahova Peti is elkísérte. Bent ebéd, megtárgyalják megint Apolkát, elég uncsi. A kórház olyan, mint egy kocsma. Apolka oda van Peti teljesítménye miatt, tudja, hogy bízhat benne, mert látta a mozdulatain. A hotelben Loki és Naomi beszélgetnek. Naominak gyomoridege van, ha valaki rosszul van és beteg. Loki nyugtatja, az orvosok majd rendbe hozzák. Na, Apolka kapott infúziót és már jobban is van. Loki bent Adrit kérdi, hogy Nóri haragszik-e rá. Dehogy is! Adri: legyél olyan, mint az első nap, mert az első nap úgy nézett rád mindenki, mint az istenre! Hazaérnek Apolkáék, megbeszélik egy papagájjal hogy kémkedjen nekik. Apolka jól megmondja a többieknek, hogy édesek, hogy figyeltek rá.

Apolkát ölben kell hozni, mert óriásit zakózott a lépcsőről.

Levél jön, új lakó érkezik, nekik kell kiválasztani, ki legyen az. Mindenki fiút szeretne. Petinek nagy csalódás volt az összes fotó. Senki sem szimpatikus. Egyedül Peti veszi komolyan a feladatot, meg kell fontolni, nem csak úgy ránézni, hogy oké. Apolka szerint ez az ő szemszögükből nem baj, sőt. Nóri azért akart fiút, mert ha fiú jön be, lány nem fog kiesni. Loki pont ezért akar lányt. Körszavazás, végül fiút választanak. Norbi szerint 8:3 vagy 9:2 lett az arány, de hát párosan vannak bent, nem igaz? Eh. Bence elmondja, hogy ha bárki jön, lecserélik Lokit. Ezt meg is beszéli a nagy hármas, vagyis Norbi, Patrik és Bence. Az új lakó Milán, aki egy szépfiú. Lokinak annyi, erre a fiúra Nóri rá fog bukni. Mi a faszom a nyakukban az a fekete akármi? Az lenne a mikroport mikrofonja? Milánnak 3 kínai szó val a kezére tetoválva. Az első az élet/család, a második a sport, a harmadik a szerelem. Berki kötözködik. Indulj el, hagyd nyitva az ajtót, mert lehet, hogy te távozol. Milán személyi edző és szeretné a hotelben is képezni a testét. Korrekt ember, de amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Nem szerelmet keres, hanem nyerni jött, de bármi lehet. Ha nyer, ismert lesz és szeretne nyitni egy saját fitness termet. 

Milán karban fogja tartani a testét a hotelben.

Milán in the house, bemutatkozás. Adrinak tetszik a külseje, de ő most máshol van, nem nézelődik, mint férfi. És mint nő? A lányoknak nagyon tetszik Milán teste. Peti a szellemi képességeit elemzi, miszerint korlátoltak. Ki, kivel van, kérdi Milán? Neked kell rájönnöd. Patrikot Naomi mellé rakja, Petit Apolka mellé, na, legalább egyet eltalált. Marianna pont úgy beszél, mint VV Dóri, lehet, hogy az Éden Hotelben is indult, csak azóta átműtette magát? A zenével úgy csinálnak, mintha óriásbuli lenne, de a képek alapján elég uncsi az este. Naomi, Apolka, Nóri és Loki kibeszélik a srácot, Apolka szerint nem nagyképű, Naomi majd holnap tud véleményt alkotni, mert még nem ismeri. Most Patrik és Norbi beszélget Milánnal, de nem érteni semmit abból, amit mondanak. Patriknak szimpatikus Milán, ennyit értünk. Norbi a riportban elmondja, hogy szervezkednek Loki ellen. 

Az új lakó megpróbálja kitalálni, ki, kinek a párja.

Levél jön, latin bulival kell megünnepelni Naomi születésnapját és Milán érkezését. Be is kell öltözni, meg minden. Amúgy mi van Peti szülinapi ajándékával és Adri kvíz nyereményével? Mindegy. Patrik Adrival veszekszik, de nem értjük, hogy miért. Patrikot az zavarja, hogy rögtön rájött a srác, hogy együtt vannak, vagyis csicska. Meg Adri a tetoválását is megnézte. Összefüggéstelen és érthetetlen, amit Patrik mond. Az a baja, hogy nagyon ölelgette őt, mert azt hiheti a srác, hogy ő ilyen könnyűvérű. Mindketten félnek, hogy elveszítik a másikat. Ezt a vitát a hotel legértelmetlenebb vitája díjra jelöljük ezennel. 

Patrik pont annyira beszél értelmesen, mint amilyen fejet vág közben.

Latin dressz: piros, fekete és fehér. Nórinak az egyik kedvence a latin zene, de most fontosabbnak érzi, hogy beszélgessen a többiekkel. Patrik vaasalja a haját, jobb, ha ezt még most tisztázzuk. A három srác már Milánnak konkrétan azt mondja, hogy le is beszélték Nórival, hogy dobja Lokit. Szóval ennyike, Lokinak eléggé úgy néz ki, hogy lőttek. Milán szeretne a hármasba beilleszkedni. A fiúk eldicsekednek, hogy már leszervezték, hogy Loki kiessen. Peti szerint csavar lesz, majd elmondja a tervét, Milán befolyásolható, úgyhogy csak meg kell ingatni a bizalmát a hármasban és egy jó katona válik majd belőle. Milán és Nóri beszélgetnek, megy az ismerkedés, ha már az a terv, hogy együtt fognak hálni a következő párválasztó ceremónia után. Megbeszélik a tervet, Nórinak tetszik, mert:

"az esztétikai szépség iránti vágya imponált."

Ezt még fel kell dolgoznunk.

Nóri és Milán lehet, hogy egy pár lesz?

Loki és Peti dumiznak. Valami terv kell lassan. Patrik megerősíti Nórit, hogy jól fog dönteni. Közben Apolka becsatlakozott a Lokis dumikába, egyelőre úgy látják, túlerőben van a Loki elleni csapat, így nem kivitelezhető, hogy bent maradjon. Naomi, Nóri és Milán már biztosra mondják a dolgot, mert Nóri nem hajlandó több éjszakát együtt tölteni egy ilyen PATKÁNNYAL. Ezt így. Naomi sem bírja már Lokit, pedig tegnap ez még nem így volt. Naomi kettesben marad Milánnal és simogatja a haját. Loki elmeséli, hogy a hármas már beszólt neki, hogy kimegy innen, Nóri úgy csinál, mintha nem is tudná, miről van szó. Loki, ha védettséget kapott volna, kidobja Bencét. Nóri helyesel. Ha lenne egy kis esze ennek a lánynak, senkiért nem cserélné le Lokit. Megérkezik Milán, akit Loki hívott át beszélgetni. Elmondja, hogy tudja, hogy mire készülnek. Milán eleinte terel, de Loki kihúzza belőle. 

Úgy tűnik, Nóri mégis az eszére fog hallgatni.

Takarodó, a fiúk együtt alszanak, Norbi, Patrik és Bence. Nem értjük, miért. Vissza Milánhoz, kiváncsiak vagyunk, Loki mihez kezd vele. Próbálja megingatni Milán bizalmát a többiekkel szemben. Ő nem azt akarja megmondani Milánnak, mit csináljon, nem akar olyan lenni, mint a többiek, a sallang, a proli. Végül Nórival kettesben marad, elmondja, hogy nem hagyja, hogy kitegyék innen és megbízik benne. Nem fogja elfelejteni, hogy neki köszönheti a bentmaradását, és nem lesz olyan, hogy párcsere. Próbálja a bizalmával megfogni. Sikerül is, mert Nóri hajlik arra, hogy ne cserélje le. Ügyes gyerek ez a Loki. A tervének az a lényege, hogy ha bent marad, akkor Bencét, ha megrohad is kiejti innen.

Bence Marianna mellett maszturbált

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!