A pénteki epizódban Snecinek el kellett döntenie, ki mögé áll és ő ahelyett, hogy egy nagyot odavágott volna, inkább a csapat kegyeit kereste.

Adri kipicsogja magát az Édenből?

 

Peti táncol, már hiányozna, ha nem. Naomi izgul, Adri rosszul van. Apolka elmondja Adrinak, hogy a búcsúzkodás faszság volt, mert látja Sneci, hogy fél. Patrik és Peti helyeselnek. Sneci most kiröhögi őt, ezt mondják, szerintünk meg pont leszarja. Peti mondja meg a tutit, ha Adri marad, Sneci pontosan tudja majd, mik a gyenge pontjai. Sneci Milánnal csacsog, elmondja, hogy stresszel, amióta itt van. Ha mégsem lenne védettsége, Milán akkor is maga mellé állítaná és végigvinné, mert szeretné elnyerni a bizalmát. Patrik Bencének panaszolja a fürdőben, hogy egyre erősebben érzi, hogy őt fogja választani Sneci, és Adri itt bent játék szempontjából tök gáz. Kezd felébredni Patrik, tulajdonképpen örülne, ha Sneci őt választaná, persze csak a játék szempontjából. Bence a riportban elmondja, hogy bízik benne, hogy Patrik felfogja, hogy ez a játék nem a szerelemről szól. 

Patrik, ez a játék nem csak a szerelemről szól!

Levél jön, Sneci, ma fontos döntés előtt állsz, ezért a két fiút elviheted randira. Fürdőrucit is tegyél el. Adrinak gyomorgörcse van, mindjárt hányni fog. Patrik még a randi előtt elmondja Adrinak, hogy meg van törve és neki kell helyette játszania a játékot. Adri szerint ez csak most van. Loki Snecinél. Nem tudja, mennyire ismerte meg Sneci Adriennt, de bosszúálló és nagyon aljas. Sneci a riportban közli, hogy őt nem lehet befolyásolni, szóval tök mindegy, ki, mit mond.

Loki megpróbálja megvédeni Naomit.

Vagyis Lokit hiába vágják vissza, hogy Adrit szidja, mert tökmindegy, nem igaz? Te mit csinálnál a helyemben, Lokikám? Adriennt basznám ki, ha már szól, szóljon nagyot. Jól van, elleszünk mi, mondja Sneci. Ha elmegy Naomi, senki sem fog foglalkozni vele. Ha itt marad az Adri, bosszút fog állni és megkeseríti az életedet. Adri azt mondja Patriknak, fél, nem fog-e eltévedni a reptéren. Ez hülye. Patrik egyre idegesebb. Loki kérdez Snecitől. Te a Patrikot el tudod képzelni, mint megbízható pár? Sneci szerint haragudna, mérges lenne, de meg tudná beszélni vele. Loki a riportban elmondja, hogy gusztustalanul jól játszik Senci, profi, de hibázni fog. 

Patrik úgy érzi, Adri helyett is játszik.

Búcsúzkodás, mennek a srácok randira. Adrinak nagyon rossz érzés, mert az utolsó napot Patrikkal akarta tölteni. Nagy meglepetésünkre a tengerpartra mennek, a TV2 elég spúr, még koktél, pezsit vagy kaját sem kapnak szerencsétlenek. Izgul-e Sneci, kérdik a srácok. Nem izgul. Patrik már elmondta, mit gondol, csak azt szeretné, hogy jól döntsön. Milán nem örült a randinak, mert addig érzi, hogy jó helyen van, amíg a hotelben van. Bent közben a skacok levelet kapnak. Kedves lányok, valaki ma elhagyja a hotelt, válasszatok egyet, akitől ma elbúcsúztok és ajit is adtok neki. Adri Apolkát választja, egy pillangót ad neki, hogy szárnyaljon végig a játékon. Persze sír közben. Reméli, hogy kinyílik majd Apol és élvezi ezt a játékot. Mint te, igaz? Egy nyakláncot is ad neki, csak mert passzolt a színe. Apolka a riportban azt mondja, hogy ha Adri távozik a játékból, eléggé meg fogja viselni. A randin közben Milán közli Snecivel, hogy ha mögé áll, akkor szeretne 100 százalékig megbízni benne, ha pofára esik, pofára esik, ennyi. 

“Csak akkor állj mögém, ha úgy érzed.”

Kókusztejszürcsi a randin.

Nóri Naomitól búcsúzik, mert ő áll a legközelebb, annak ellenére, hogy voltak konfliktusaik. Naomi helyében jobban izgulna. Nóri tanácsai: Ne mutasd meg, hogy egy őrült csaj vagy. Először ne. Később lehet. Naomi szerint helyre lehet hozni dolgokat, mármint "a jó értelemben". Rossz értelemben vajon hogyan? Nóri egy rózsaszín rúzst ad ajiba. Ha nem esik ki az illető, akkor vissza kell adni az ajándékokat? Közben a randin: Milán, csalódás lenne neked, ha Patrik mögé állnék? Nem miattam lenne szar, hanem azért, mert barátom. Ugye te is tudod, Milánkám, hogy ez a játék nem a barátságról szól. 

Naomi próbál szervezkedni, de sikertelenül.

Shakira dalra sétál félmeztelenül Milán a tengerparton, érthetetlen. Aztán már Patrikkal beszélget Senci, szerinted miért mondtam a te neved? Mert bízol bennem és szimpi vagyok? Sneci azt mondja meglepően érthetetlenül, hogy azért nem mutat semmit, mert odabent nagyon nehéz kiismerni őt. Patrik úgy akarja továbbvinni a játékot, hogy Sneci és Adri is itt van. 

Patrik Sneci szívére hat.

A hotelben ebédelnek a skacok, mikor visszaérnek a randizók. Mindenki eszik és beszélgetnek. Adri szerint harapni lehet a félelmet a levegőben, amikor megjelenik Sneci. Marianna is azt látja a többieken, hogy tartanak a csajtól, neki fogalma sincs, kit fog választani. Patrik mesél Adrinak, az érzelmeire próbált hatni, hogy milyen fontosak ők egymásnak. Adri szerint minden attól függ, hogy a lánynak van-e szíve vagy undorítóan játszik. És szerinte gonosz a tekintete. Marianna közben Snecit interjúvolja, döntött-e már. Döntött. Marianna Patrikot választaná. Sneci nem szólal meg. Marianna szerint egy hullámhosszon vannak, majd megbeszélik az új melleikkel kapcsolatos dolgokat.

Mielőtt még az új melleikről beszélgetnének.

Naomihoz és Milánhoz Loki érkezik. Naomi nem tudja azt mondani, hogy nem Milán mögé fog állni, és nem akar hazamenni. Az a terve, hogy Loki mellé állna, Nóri meg Milánhoz. Loki rávilágít arra, hogy Nóri annyira nem hülye, hogy Milánhoz álljon, majd elmondja a riportban, hogy megfordult a fejében, hogy kiejti Nórit, de nem csinál segget a szájából. Mi úgy emlékszünk, hogy egy alkalomra ígért neki megmentést, akkor ezek szerint ez nem így volt?

Loki nem javasolja, hogy mögé álljon Naomi.

Naomi Nórival tematikázik. Cserélne-e párt Nóri. Nóri nem biztos abban, hogy Patrikot választja majd Sneci, szóval nem annyira szeretne cserélni. Naomi úgy gondolja, hogy csak most van esélye a robbantásra Snecinek. Hát ja. Nóri ettől még nem megy bele, mert nagyon rezeg a léc. Aztán elmondja a riportban, hogy ennyire nem gondolta, hogy hülyének nézi őt Naomi. Készülődnek a srácok a párválasztóra, Patrik is vasalja szépen a haját, ahogy kell, reméljük, platformcipő is akad majd egy-két női lábon. 

Patrik vasal.

Éljenek a fa krokodilok és a világító kék takonygömbök! Érkezik Berki is, mindenki feszült. Berki elmondja a szokásosat, lányok választanak, ahova Sneci beáll, onnan bukik egy lány, mert védett. Jól van. Hogyvoltozza a hetet a párcserével, meg a taktikával kezdi, hogy ugye azt hazudták, hogy ez a jó felállás, aztán meg mégis lebuktatták a dolgokat. Elmeséli a csókos küldetést is, Snecinek elég szar ez a helyzet azért, most szarul érzi magát, akárhogy is.

Snecinek sem könnyű, na.

Kis csacsogás Milánnal a csókról, majd végre arról beszélnek, amiről kell. Sneci a riportban elmondja, hogy most őt szerinte mindenki gyűlöli. Adrikám, megnyugodtál-e már. Nem. Nem szeretne hazamenni, és bízik abban, hogy Sneci jófej lesz és majd szövetségesek lesznek cserébe azért, hogy nem ejti ki. Marianna, neked jó volt Lokival, nem? Igen, jól éreztük magunkat, kedvelem Lokit, de nagyon hiányzik Bence. Egy nő tud két férfit szeretni? Szerintem hármat is, mondja Marianna. Loki, te jól kiakadtál a csapatmunkán. Jaja, volt régen a privát életemben egy ilyen issue, aztán azért. Csak feltépett egy sebet, nem is haragudtam rájuk. Nóri már jobban van, szépségszalont nyitna a pénzből. 

Ki esik ki?

És akkor gyerünk lányok. Adrienn kezd. Patrikhoz áll, Sneci mondása miatt: "Hallgass a szívedre, dönts okosan és nagyon meg fogtok szeretni engem." Apolka Petit választja a kopogós cipőjével. Peti sokmindent tud, amit lehet, hogy te nem, Berkikém. Naomi Milán mögé áll. Ez lesz a veszte. Sokat nem agyaltak, basszus. Azt hittük, lesz valami csavar vagy tekerés, vagy bármi. Berki fehívja a figyelmét, hogy egy napjuk volt, hogy taktikázzanak. Nem akart Naomi bajba sodorni olyat, akit szeret. Marianna Bencéhez áll. Nóri jön, ő pedig Lokit választja és sajnos nem a platform cipő van rajta.

Loki jókedvű.

Már csak Sneci maradt, lássuk, van-e olyan bátor, mint amilyennek tűnt, vagy megteszi a csapatnak azt, amitől majd befogadják őt. Snecinek nem könnyű. Elindul, és Milánt választja, Naomi, szevasz. Nagyon, nagyon sajnáljuk ezt most, Naomi volt a legjobb karakter szerintünk. Adri megköszöni, majd Sneci elmondja, hogy azt érezte a többieken, hogy Naomival nem érzik jól magukat. Plusz Milán szimpatikus, és vele tud majd játszani. Adrienn megígéri, hogy játszani fog mostantól. Naomi, neked kell távoznod. Miért nem harcoltál jobban? 50-50 százalék volt, és Nórit nem akartam kitenni. Berki szerint nagyon jó játékos volt, jó beszólásokkal. Ez igaz.

“Úgy igazából senki sem tematikált, ahogy te.”

Hiányzoni fogsz nekünk. Cuki vagy. Naomi el. A riportban elmondja, hogy ezt elcseszte. 

Hát ez van, Naominak mennie kell.

Milán, mit szólsz Snecihez? Úgy érzem, hogy elvesztettem egy biztos párt, egy erős játékost, de egy újabb erős játékos áll mögöttem, meg tudok benne bízni.

“ Úgy érzem Snecin, hogy egy nagyon zord külsővel jött be.”

Milán megöli a játékot a butaságával, az a helyzet. Loki megdöbbent, hogy Naomi kiesett, mert szerette. Visszatérnek a hotelbe a lakók, megkönnyebbülés, Adri ordít, hogy juhéj. Adrinak nagyon pozitív, amit Sneci tett. Tényleg? Egy órája még undorítónak nevezted. Marianna örül Adrinak, mert Naomi szervezkedése nagyobb veszélyt jelentett. Kezdődik az ivászat. Patrik szokásához híven seggrészegre issza magát. Sneci Petivel beszélget, jótanácsot kap, vegyen vissza az arcából, ne legyen ilyen nagyképű, még akkor sem, ha igaza van. Azt gondoljuk, hogy Bence és Patrik titokban járnak. Peti továbbra is inti Snecit, hogy ne legyen ennyire magabiztos. Ne mondja, hogy nem fog hibázni, mert mindenki hibázik. Ha három hónapig nem hibázom, kezet fogsz velem, kérdi Sneci. Peti a riportban: Sneci szimpatikus egyelőre, de van némi kérdőjel vele kapcsolatban. 

A szokásos homoerotikus táncika.

Az ivászat folytatódik, közben a szobában Milán és Sneci beszélgetnek. Milán örült a döntésnek, mert van összhang és bizalom. Most biztonságban érzi magát és már csak játszani kell. Meg ész is kellene, Milánkám. Patrik részegen felmászik a bárpultra aludni. Peti leönti vízzel, amire szinte nem is reagál.

Patrik feladta.

Apolka szerint ez volt az eddigi legbrutálisabb este. Patrikot felviszik a fiúk alukázni. Jégszívet éneklik közben. Levetkőztetik, ahogy azt kell, rendesen. Alvós képek, Patrikra végül a zuhanyzóban talál rá szerelme, Adrienn, jóéjt mindenkinek. 

Patrik álomra szenderült.

Hétfőn új lakó jön, aki úgy tűnik, gondolkozni is fog, nagyon várjuk!

Sneci megalázta Milánt és védett lett

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!