A hotelben tegnap Pandora ceremónia volt, ahol a Nórinak szegezett gondosz kérdések végre megmozgatták a lányt, bár még mindig olyan, mint aki karót nyelt szegény.

Evelin megérkezett - Milán 3 lánynak ígérte magát

 

Naomi és Nóri dumikáznak, Nóri szerint Naomi mindenkinek azt mondja, amit hallani akar. Naomi erre kiakad és agresszívan ordítani kezd, hogy neki milyen szar, még sír is. Legnagyobb színész ever! Naominak egyébként olyan a haja, mintha ráborítottak volna egy miso levest és az üvegtészta rátapadt volna a fejére. Milán és Evelin megbeszélnek, Milán olyan párt akar, akiben megbízhat. Surprise. Evelin biztosítja, hogy a legjobb pár lesz. Evelin szerint Naomi nem bent akar maradni, hanem Milánt akarja párnak. Peti és Marianna beszélgetnek, Marianna ki van akadva Bencére, hogy Patrikkal és Adrival játszik, pedig kettejüknek kellene. Azt szeretné, ha Patrik vagy Adri kiesne a picsába. Mind a három hülye, egy ötletük sem volt, beleértve Bencét is, mondja.

Naomi a kirohanása előtt.

Közben Bence Lokinak mondja, hogy kicsit fél, hogy Marianna elbizonytalanodott. Hát jól érzed, mucika. Loki most is elmondja, hogy ő Nórit fogja választani, mert jön neki eggyel. Jóvan, ez már uncsi. Marianna Petivel tovább dumál, össze akar fogni velük és kiejteni Patrikot vagy Adrit és kész. Most épp Loki és Evelin beszélgetnek. Ha mögém állsz, ki fogsz esni, mert Nórit választom. Milán meg nagyon szereti Naomit, de őt könnyű befolyásolni. Marianna elkapja Bencét, ez a játék rólunk szóljon, mert Patrikkal nem tudod végig vinni. Marianna sem akarja, hogy kiessenek, muhahahha. Bence megérti, csöndben bólogat. Loki még a riportban újra elmondja, hogy Bencét ki akarja ejteni. Jó, tudjuk, haladjunk. 

Milánt Evelin próbálja meggyőzni, hogy őt válassza.

Levél jön, jó kis játék lesz, műugró bajnokság, vegyetek fel, amit tudtok és tessenek nyomni a dolgot! Végre valami vicces, na. Peti szerint minden fiúban ott van a hajlandóság, nem mindenki áll a nemét illetően stabil lábakon, mert mindenki nőnek öltözött. Lokinak ez nem para, mert ő volt már úgy szórakozóhelyen, hogy úgy nézett ki, mint egy transzvesztita. Sorban ugranak a fiúk, nekünk Patrik és Peti tetszett a legjobban, a lányok is hasonlóan gondolkoznak, ugyanis az első helyezett Peti lett, a második Patrik, a harmadik pedig Loki. 

Peti lábait minden nő megirígyelhetné.

A lányok jönnek. Mindenki szexiben nyomja, kivéve Apolka, aki faszinak öltözött, na, legalább valakinek van egy kis humora. Ugrálnak szépen, Adri kézenállásból, Mariannának kivillan a melle, tulajdonképpen ezzel érik el a jó helyezést. Harmadik Evelin és Naomi, második Apolka és Marianna, első pedig Adri. Adri kicsit izgul, hogy nehogy megutálják, amiért mindig ő nyer mindent. 

Apolka kilógott a sorból az öltözetével.

Délután megint Milán és Evelin dumiznak, Milán bent akarja tartani a lányt. A lány már nemigen bízik benne, nyugalomban szedegeti a szemöldökét. Milán nem akar stresszelni ha valaki a párja lesz, hogy elhagyja vagy lecseréli. Akkor legyünk együtt, mert én sem. Marianna és Nóri trécselnek, szimpatikus neked Evelin, Nórikám? Ja, aranyos. Itt az este, levél jön, gyerekek, jön a Pandora, kezdjetek el kérdéseket írni. 5 embertől kérdezhettek, mucikáim. A kérdések megírva, készülődés jön, Patrik kivasalja a haját, mehet a Pandora. 

Patrik hajvasalás közben.

Pandora. Patriktól kérdezik, miről szól ez a játék, nos, neki csak a szórakozásról szól. Vicces. Mindig bezárják és kinyitják azt a ládát, nem értem, miért kell bezárni. Mindegy. Loki, kivel szimpatizálsz a legjobban. Petivel. Loki kicsit lenézi a többieket, belefut egy ilyen egy szinten vagyunk dologba, de megpróbál kijönni belőle, sikerül is neki. Evelin Naomit tartja a legnagyobb ellenfelének, mert párt kell találniuk, a párosok közül pedig Adriennt. Marianna pedig nem féltékeny Bencére. Milán, kétszínűnek ismertek meg? Inkább naívnak és butának. Nóri beszól, rossz taktika volt három lánynak beígérni, hogy őket választod. Na, erről nem tudtak a többiek, szóval elmondja az egész stratégiát, a hülye fasz. Loki, változott Bence véleménye rólad? Szerintem változott, számíthatunk egymásra. Bence bólogat, Loki meg a riportban megint megjegyzi, hogy ki fogja baszni a picsába.

Ülnek és izgaulnak.

A Pandora nagyjából Nóriról szól innentől, Naomi ugyanis egy olyat kérdez (amiről persze csak mi tudunk, mármint, hogy ő kérdezte), hogy mindenki észrevette, hogy hazudsz és nem vagy fair ember. Kiakadnak a többiek, mert ők nem gondolják így, és ez szemétség, hogy többes számban beszél a kérdező. Most igazán odaállhatna, aki volt. Nem áll oda persze. Naomi arca egy tanulmány. Nóri sejti, hogy Naomi volt. Újabb kérdés Nórinak, hiányzik már egy jó kis szex? Nóri szerint primitív, aki ezt a kérdést feltette, nem is reagál inkább rá. És ha valakinek problémája van vele, akkor álljon ide, mert kezd elege lenni. Ennyike. A többiek is kiakadnak. Szerinte félreismerik, mint az állat, amit Loki is alátámaszt. Loki a riportban elmondja, hogy a legjobb kérdések voltak, mert Nóri legalább kicsit kinyílt, felébredt.

Naomi pókerarca. Muhahaha.

Naomi, itt egy kérdés neked, Milán megfelelő társ? Szerinte egy jó párost lehetne belőle kihozni. Párost. Értik? Párost. Kit tartasz esélyesebbnek, magad vagy Evelint?

“Bébike, ha neked vagy nekem menni kell, akkor menni kell!”

Mondja Evelinnek. És van B terve, és el is árulja, hogy Loki az. Nóri rögtön kérdi, hogy akkor vele mi lesz? Milán mellé áll, az lesz. Vagyis Naomi is elmondja a megbeszélt taktikát, teljesen hülye, Meg tudnál bízni bennem annyira, mint a Norbiban, kérdi Milán. Igen, ha megfogadnád a tanácsaimat, és látnám, hogy szeretnéd, ja. Naominak nincs olyan érzése, hogy lehet biztos pontja, de Milánt tudná formálni, azt érzi.

Nóri nem annyira örül.

Bent a hotelben Milán közli Patrikkal, hogy benne bízik meg a legjobban. Kikéri a tanácsát, Patrik inkább Evelint választaná, mint Naomit. Marianna és Bence is elemeznek, Bence szerint Milán befolyásolható.  Kint Peti Apolkával beszél a tegnapi szájra pusziról. Neki nagyon tetszett, bár nem így képzelte el az elsőt, de nagyon jó volt, puha a szája, totál odavan, na.

A két jóbarát.

Aztán Nóri körül forog minden. Nórinak egy jó tanulság volt, valamit rosszul csinál. Naomi kiegészíti, vagy azt hiszik, hogy rosszul csinálsz valamit. Nórinak ilyen a személyisgée, nehezen nyílik meg, de most már muszáj lesz. A többiek szerint nem ellenségesek vele szemben, max. az az egy ember, aki kérdezett. Itt vágják be Naomit a riportból, hogy ő volt az, és Nórinak tett jót a kérdéssel, mert a egyszerűen kinyílt és ilyen még nem volt, hogy ennyire figyeltek volna rá az emberek.

Megbeszélik Nóri dolgait.

Peti és Milán közben beszélget, mit tegyen Milán, mi legyen. Peti azt tanácsolja, hogy sokat beszélgessen Naomival és Evelinnel ma este és holnap. Végre egy jó tanács. Naominak vannak faszságai, ami miatt nem láthatod a jó tulajdonságait, igazi értékeit. Viszont Evelin őszinte, ami neked jobb. Vissza Nórihoz. Van benne egy blokk, egy gátlás, ami miatt nem tud önmaga lenni. Patrik beismeri, hogy ő kérdezte a szexeset, de csak viccből, mert a tegnapi feladatnál nagyon nagy hévvel masszírozta Milánt. Nóri ezt tudta, mert a masszázs után felajánlotta neki a szexuális szolgáltatásait. Nóri egyébként a magánéletében egy nagyon szenvedélyes nő, tudják meg. 

Milán minden fiútól tanácsot kér.

Alcsikára készülődnek a lakók, Adri és Patrik romantikázik, Loki és Naomi beszélget, a többiek alszanak. Milán és Evelin még kint újra megfutják a "kit fogsz választani" kört, Evelin próbál közelebb kerülni a fiúhoz, nem rossz taktika. Holnap kiválasztás, Nóri, Naomi vagy Evelin röpül?

Ők már most olyanok, mintha egy pár lennének.

Norbi hazament - szétesett a triumvirátus

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!