A keddi adásra rányomta a bélyegét Milán részeg kiborulása, pedig egy csomó érdekesség történt még, volt például randi az új lakóval és metál buli is. 

Milán Éden Leventénél is ostobább

 

Ébredés, reggeli. Bence és Patrik Gergőről beszélgetnek. Hogy nagy az arca. Patrik szerint kussol, ül egész nap és figyel, hát hülye ez? 

“Az én szegénységi bizonyítványom, ha egy ilyen papagáj kiejt.”

Bence szerint vagy Snecihez vagy Nórihoz fog állni. Gergő és Sneci beszélgetnek, Gergő közben a riportban elmondja, hogy egy védettséggel Adriékhoz állna gondolkodás nélkül. Ha csak Mariannához lehet állni, akkor inkább a Berkit választja. Milán is csatlakozik a beszélgetéshez, de meg sem szólal. Sneci szerint Gergő okos, tetszik neki, hogy szép csendben szemügyre veszi az embereket. 

Reggeli terefere.

Levél érkezik, Gergő kapja. Nórival beszélget épp Gergő, amikor a levél jön, arról, hogy higgyék azt a többiek, hogy Nóri mellé fog állni. A levélben az áll, hogy Gergő elmehet egy randira két lánnyal, de előtte válasszon egy fiút, aki eldönti, kik legyenek azok. Lokit választja, mert az ő tanácsait és véleményét el tudja fogadni. Gergő, Nóri még nem volt kint randin, szóval legyen ő az egyik, Sneci, te menj, mert te sem voltál még randin. Okos a Loki, mert úgy csinál, mintha ez alapján választana. Nóri beparázik, hogy a vizes napokon ő mindig kitöri a derekát, de azért örül. Loki a riportban elmondja, hogy kockáztatott Nórival, de ez van. 

Gergő randira megy.

Marianna Snecinek tanácsolja, hogy hergelje Loki ellen Nórit, hogy akarja a csávót. 

“Nórit be lehet kicsit folyásolni.”

Sneci a riportban: Lokit nem érdekli Nóri. Ja, tudjuk. Elindulnak a randira, Peti búcsúztatja őket. Milán reméli, hogy nem marad kint egy lány most is. Közben Bence, Milán és Marianna azt gondolják, Loki Bencét akarja kiejteni. Istenem, de buták. Mindegy. Milán Sneciről kérdi a többieket, vajon kötődik-e hozzá. Marianna most már megint Lokit fikázza. Szerinte ki kellene rakni, ha Bencére van pörögve. Milán: ki kell baszni a picsába. Milán óriási forma. 

Bence, Loki téged akar!

A srácok a tengerpartra mennek, de most valami strandra, ahol vannak EMBEREK is. Nóri szerint érdekes helyzet volt, és szerinte vele szimpatizál Gergő. A hátát kenegeti, Sneci beszól, hogy ellopta-e Loki csaját. Haha, vicceskednek. Hogy érzed magad egy nap után? Jó a társaság, jó a hely. Állat. Bent Loki, Peti és Apolka Gergőről beszélnek, jó gyerek és okos. Loki szerint Sneci mögé fog állni, Sneci meg kirakja Milánt. Ha meg van védettsége, akkor durrant egy nagyot. Mariannára vagy Adrira gondolsz? Loki Mariannára gondol. Loki szerint Marianna hozzájuk akar csatlakozni. Hát, ha hallaná, hogy egy szobával arrébb miket mond. 

Nóri, bekennéd a hátam? Be én!

Lovak érkeznek a tengerparton, Nóri tegnap pont lovakkal álmodott! Sneci fél a cápáktól, de ne aggódjon, mert van velük egy professzionális vizimentő, állat. Ezek most tényleg jól érzik magukat. Gergő kiszedte Sneciből, hogy nem tartja Milánt okos játékosnak és másik párt akar. Milán most már Lokival és Apolkával parázik. Nem érti, miért nem Apolkát vitte ki Gergő, amikor ő tetszett neki a legjobban. Nem okos ez a fiú, na. Milán boldogabb lett volna, ha Loki Sneci helyett Apolkát küldi ki. Szerinte Mariannára kell irányítani Gergőt, mert ő úgyis Bencét választja, ha meg védettsége lesz, menjen inkább Bence.

Összemelegednek.

A randin vagyunk ismét. Gergő szerint lehet, hogy balhé lesz bent, hogy így együtt mentek randizni. Sneci nem volt rajta a randi témán, feszült volt. Gergő ejtőernyőzni menne, de csak az egyik lányt viheti. Sneci beparázik, hogy ki fog esni, mert csak az a lány maradhat, akit elvisz ejtőernyőzni. Na, kiváncsiak vagyunk, hogy így lesz-e. Most már Nóri is beparázott. Jön Gergő, aki lemosakodott, és Nórit viszi ernyőzni. Sneci félve nézi őket. Mondja is a riportban, hogy eléggé kiborult. Nóri kérdi, miért őt választotta. Azt mondja, azért, hogy ne legyen Milánnal balhé otthon. Nórit nem lepte meg a választása. Jön az ernyőzés, móka, kacagás, isteni. Nóri nem tudja az ejtőernyőzés angol nevét:

“Nagyon régóta szerettem volna kipróbálni a levegőben való repülést.” 

A levegőben való repülés.

Bent a villában kikapcsolódnak a többiek. Adrira rádob Loki valami bogarat, aki ettől kiakad. Levél jön, hozza Zoé. Milán nem várja meg Apolkát, mert ez nem levél, hanem személyre szóló, csak neki. Kiakad, mert egy fotó érkezett, amin Gergő és Nóri vannak, amiről az jut eszébe, hogy Snecit elvesztette. Próbálják kitalálni, mit jelent ez. Loki izgul, hogy Nóri, hogy fog visszajönni, ha Gergő lesz Nóri párja, az kellemetlen lesz. Milán egyre zordabb. A riportban elmondja, hogy rosszul esett neki, hogy a többiek elviccelték az egészet. Loki örülne, ha Sneci kiesne, mert nem jófej, és Milánnal legalább lehet beszélni. Most már azon röhögnek, hogy Milán kb. az egész műsort a szingli szobában tölti. Milán szerint az kapta a fotót, akinek rossz lesz. Aztán elmondja a riportban, hogy sosem bízott Lokiban, és nem is fog. Csak próbál jóban lenni vele, hogy ne pirítson alá. 

Milán a levelet nézve gondolkozik.

Gergőék jönnek vissza Snecihez. Gergő közli vele, hogy Sneci itt marad. Sneci eret nem fog vágni, Milánnak üzeni, hogy vigye végig. Most már kicsit bánja azért, hogy nem beszélgetett nagyon a randin. Gergő viccelt, nem megy haza Sneci, mennek vissza a hotelbe. Akkor örül mostmár a lány, szuperjó. Bent Bence bogarat fog Milán kérésére, úgy kell megölni, hogy ne nyomódjon szét, és akkor be lehet rakni a Sneci párnájára. Igazán örülni fog neki. Visszatérnek a randizók, mind a hárman, nagy a boldogság. Mi volt, meséljetek. Milán megmutatja, mit kapott, Nóri kiakad, hogy néz ki a képen. Milán elmondja, hogy izgult, Sneci jobban izgult, tudja meg. Sneci szerint senkit sem érdekelt, hogy ő visszajött. Bemegy a szobába, kiderül, mit szól a bogárhoz. Mit szólna, ordít. Semmi extra. Milán beismeri, hogy ő volt, óriási poén, tényleg. Milán az ágyra fekteti Snecit, úgy örül, hogy itt van, nagyon hiányzott neki. 100 százalékig megbízik benne, és szerinte nem akarna neki rosszat. 

Nóri konstatálja, hogy szarul néz ki a fotón.

Loki és Gergő megbeszélnek, Loki elmondja, hogy Milán azt szeretné, hogy Mariannához vagy Adriennékhez állna, és hogy egész nap itt parázott. Megint építenek a srácok, tábortüzet. De megakad a meló, mert jön egy levél. Loki olvassa fel, ma este rock buli lesz, öltözzetek be, aztán Loki tartson pogó tanfolyamot. Apolka sminkeli Petit, mindenki készülődik, csak úgy égnek a hajvasalók. Marianna és Bence állati jól néznek ki. VBK-t isznak, ahogy azt kell. Húzóra. Felidéződnek bennünk a miskolci éjszakák a Lipcsei kocsmában, oh, édes élet! Loki pogótanfolyama indul. 

Pogótanfolyam mester.

Metálvilla először, fejrázás, ugrálás és még Marianna is részt vesz benne! Eléggé élvezi mindenki azért. Felmosóval erotikus tánc Britney I love rock n roll feldolgozására, minden van, ami kell, az a helyzet. Tankcsapda, persze, ez sem maradhat el. Gergő Patrikkal beszélget a taktikáról. Biztos pár vagytok, nagyon jó nektek. Patrik elmondja, hogy Adrienn kibaszná a picsába az első alkalommal, ha most elküldené őt. Marianna Bencének mondja, hogy Milánt kell kirakni. Bence szétütné a fejét, ha beállna mögé. Marianna lehugyozná. Jó kis pár. Aztán Marianna a riportban hozzáteszi, hogy Gergő vagy Milán közül nehezen tudna választani, de Milánnal semmit sem lehet megbeszélni, viszont hiába okosabb Gergő, pont ezért veszélyesebb is. 

Készülődés.

A parti ezerrel halad, Nóri elalszik a parton. Milán jól bebaszva szeretné tudni, mi volt a randin. Loki elmondja, hogy ő tudja, mi volt, Sneci mindenkit feketített. Ő itt a legnagyobb szarkeverő. Tényleg, kérdi Milán. Na, most elpattant benne valami. Bence közben Snecivel a szobában, Milán érkezik. Lever mindent a faszba, meg ledobál, Sneci kiakad. Ez mi volt? Majd rájössz. Tudod, mit csinálnék most? Hazamennék a gecibe. Miért? Amiket mondtál, azért. Mindjárt sír. Ez hülye. Bence, mit mondott Loki? Sneci leállítaná, Milán szerint nem részeg. De hát Milán, mi bízunk egymásban, akkor miért hiszel Lokinak? Milán óriáshisztit nyom. Bencét akarja kirakni Loki, mondja Milán. Miközben ugye ő javasolta, hogy Bencét rakja ki Gergő. Snecit nagyon idegesíti Milán mostmár.

Nóri pörög.

Közben Gergő meséli Petinek, mi mindent mondott neki Sneci, pl. azt, hogy neki nem elég intelligens Milán. Milán közben fent félti Patrikot és Bencét, mert ők vannak neki ketten. Sneci kiakad, hogy csak ők ketten. Meg te! Te fogod elbaszni az egészet, mondja Sneci Milánnak. Milán feltápászkodik, akkor cserélj le a gecibe, hazamegyek a gecibe. Hát így.

Milán részeg.

Milánnak úgy változik a véleménye, mint Rogán Antal lakásainak mérete. Lemegy, Sneci utána, próbálja megállítani, mert most ne menjen le, mert részeg. Megmentettelek, vagy nem? Akkor te miért vagy velem köcsög? Naomi bent tartott volna. Na, Sneci itt feladja, kihúzta a gyufát Milán. Lemegy a többiekhez. Lokival beszélget. Fel akarja bontani a borítékot. Ki mondta ezt, hogy ezt csináld? Sneci? Mert akkor felmegyek és elküldöm a faszba. De hát nem mondta ezt, bmeg. Közben Bence és Sneci próbálják megérteni, mi történik, érkezik Loki és lebassza Snecit. Órisávita, csak kiderül végre, hogy Milán kavarja a szart, mint az állat a hülyeségével. Nem, nem derül ki. Milán közben lent sír. A részegnek hiszel, Lokikám? Mondja ezt egy agysebész (értsd: Sneci). 

Loki elküldi Snecit a faszba.

Milán eldönti, bedobja a mikroportot, nem bírja a stresszt, hazamegy. Gergő és Peti csitítják, ne legyél hülye. Peti: bugyuta tragikomédia, azt hiszi, hogy egy brazil szappanoperában szerepel, de ez egy costa ricai társasjáték. Most Gergő nyugtatja. Kell ő neked? Mármint Sneci? Apolka is érkezik, felviszik a szobába. Közben Loki tovább veszekedik Snecivel. Takarodjál innen, ilyeneket mond, meg hogy basszál ki innen engem. Azt sem tudják, miről beszélnek, vagy miért veszekednek. Emberileg egy nulla vagy.

Újabb terv.

Loki szerint Sneci már semmi fölött nem uralkodik. Közben Gergő és Milán "beszélgetnek", Gergőnek ezek után a fasznak sem kell egy ilyen pár, mint Sneci, pedig eddig kellett volna. Milán tovább sír, Sneci közben Mariannáéknál alszik. Gergő és Loki beszélgetnek, ejtsük ki a Sezlon kurvát, könyörgök. Ezt mondja Loki. Milán Jézus pózban alcsikázik, mindenki nyugovóra tér, ez volt a mai dráma. 

You're own personal jesus.

Ma este Pandora, ami állítólag izgi lesz, mert Milán kikotyogja a taktikáját. Türelmetlenül várjuk!

Nincs több tematika, Naomi kiesett a játékból

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!