Senkinek sem kívánjuk azt az érzést, amit Milán élhetett át a ma esti Pandorán, amikor szembesítették őt mindazzal a tematikázással, amit az emúlt napokban követett el.

Milán kamikázéra itta magát

 

Peti úgy alszik, mint akinek még éjszaka megállt a szíve. Sneci kezdi a riportban, kikészült a veszekedés után, Bence mellé bújt, mert ő neki egy medve. Láttuk, igen. Milán egyre jobban idegesíti, nem akarja, hogy kiessen, de vele játszani sem akar. Milán érkezik Snecihez dumikázni az estéről. Hol voltál? Hm? Anyád. Ezt válaszolnám. Máshol aludtam. Miért? Mert itt nem tudtam, mert elterpeszkedtél. És hol aludtál? Mariannékkal. Milán megsértődve kimegy. Snecinek mindig tevepatája van. Örülök, hogy megismertelek, mondja cinikusan Milán, tartva a kezét egy pacsira, de Sneci nem ad pacsit: én is. Milán "túlöntött a garatra", így fogalmaz, Sneci miatt nem tud bízni már. Ja, Sneci miatt, nem veled van a baj. 

Peti miatt aggódunk.

Loki és Gergő mesélik Nórinak, mi volt az este. Közben Bence Adrinak és Patriknak meséli, hogy féltékeny lett Milán, mikor Sneci mellett feküdt este. Adri nem tudja, kinek adjon igazat, Milánnak, Lokinak vagy Snecinek. Közben Gergő és Loki folytatják a sztorit Nórinak, akinek tetszik, ahogy Loki csinálja a konfliktust, főleg, amíg külső szemlélő, és szórakozhat rajta. 

Patrik morzsikázik, miközben Bence beszél.

Most már lent van mindenki, Sneci mondja Milánnak, hogy ilyeneket mondani Lokinak, hát azért ez durva. Benne a párja mindig bízhat és kész. Ha viszont a párja megbántja, akkor mehet a picsába. És ha nem Milánról lenne szó, kiejtené. Milán nagyon haragszik magára, ja nyílván egy napig, aztán megint csinálja a faszságot. Snecinek nem az a baja, ha részegen meggondolatlan, hanem az, ha józanul is. Mariannát Milán napról napra jobban idegesíti. Szerinte más fiú, mint aki bejött, szerintünk pont ugyanolyan. Milán elnézést kér mindenkitől. 

Lent is Milán a téma.

Loki Snecinél van, azt hitte, hogy megint bántotta Milánt, márpedig ő kedveli őt. A riportban elmondja, hogy nem hibás Sneci, csak tehet róla, mert nagyon irányítani akarja Milánt, két gumicicivel Milánt megvásárolta kilóra. Helló, Loki, ha Milánt meg lehet vásárolni két gumicicivel, akkor nem őt kellene inkább basztatnod, mint Snecit? Ez egy játék, ami erről szól, baszd meg. Közben Nóri és Gergő beszélgetnek, Snecit baszogatják, Nóri megérti azért, mert Snecinek hányattatott sorsa volt. Közben Sneciékhez megérkezett Milán is, folytatják a fejmosást. Milán azt érzi, hogy ebben a játékban ő az utolsó, akinek Sneci a véleményére ad. Loki itt lép le, mert ez nem rá tartozik. 

Loki próbál szót érteni Snecivel.

Milán úgy érzi, hogy ebből a játékból Sneci már kilőtte őt, mert reggel kereste a tekintetét és nem nézett rá. Sneci szerint ne azon rágódjon, mi volt, hanem lépjen túl rajta, mert ha ő el tudja engedni, akkor az a minimum, hogy Milán is elengedi. Ez a Milán az egész Éden Hotelben félni fog egyfolytában? Nóri Gergővel folytatja a dumikát, ha Sneci Gergőt választja, akkor az nem jó, mert Sneci Mariannáék felé húz a szilikon mellei miatt.

“Tényleg vannak olyan emberek, akik a szilikoncicijeik alapján választanak barátnőt?”

Nóri és Gergő jól megvannak.

Levél jön. Loki olvassa fel. A piros és a zöld boríték Gergőé. Gondoljátok végig, melyik borítékot válassza Gergő, és álljatok valamelyik szín mögé. Jól gondoljátok meg. Ja, a kedvenc színem a piros, vagy hogyan gondolják meg? Eh. Peti kezdi, rengeteg jelentéstartalma van a két színnek, a zöld a természet, a szabad jelzés. A piros nem csak negatív, pl. mentőbólya és vöröskereszt. Valamiért úgy érzi, a piros a jó, mert a feltűzelt bika is a pirosra megy. Nóri a zöldet választja, bár a piros a kedvenc színe, de ez egy női megérzés. Gergő fél, hogy egy csőbehúzás részei a segítségek és jótanácsok, amiket kap. Bence is a zöldet választja, mert pozitív szín. Milán is a zöldet, mert nem szeretné, ha olyan hatalmat kapna Gergő, ami miatta a párja hazamegy. Marianna a pirosat választja, mert az tüzes szín, és amióta Gergő itt van, tüzes a hangulat. Patrik is a zöldet, bár a piros a kedvenc színe. Sneci a pirosat választja, mert piros a körömlakkja és a szerelem színe is. Apolka kedvenc színe a zöld, ezért a zöldet választja. Loki a pirosat választotta, mert ő Fradista, Gergő meg az Újpestnek drukkol, ezért ez a középút. Loki elmonjda, hogy egy pár sincs azonos oldalon. 

A piros és a zöld csapat.

Újabb levél. Lehet, hogy Zoé egy játékos, akinek az a küldetése, hogy hetekig leveleket hozzon? Adri hisztizik, hogy ma lesz Pandora. Adri mindig, minden miatt hisztizik. A levélben valóban a Pandoráról van szó. Snecinek közben a fejére csúszott a nyaklánca. Na, az van, hogy a pirosok a zöldektől kérdezhetnek és fordítva. Gergő bárkitől. 5 kérdés per kopf. Gergőtől nem kérdezhet senki. Érkeznek az emberkék, krokodilok a helyükön, de a takonybuborékok piros-zöld színűek. Loki, a csapategység vagy Gergő a fontosabb. A csapategység, egyértelmű. Aztán a riportban elmondja, hogy ez egy egy, max kétszemélyes játék. 

Loki itt még nem indította el a szőnyegbombázást.

Milán, szerinted mennyire vagy önző és mennyire vagy tekintettel a többiekre. Milán nem tartja magát önzőnek és tekintettel tartja magát a többiekre. Apolka szerint Milán már az első kérdésnél összezavarodott. Peti próbál segíteni, szerinted miért kérdezték ezt tőled? Biztos valaki azt hiszi, hogy egyedül akarok játszani, de ez nem így van, a csapatjáték fontos nekem. Gergő szerint az ostbaság megmutatkozott a Pandorán mind a kérdésekben, mind a válaszokban. 

Milán pedig itt még bízott benne, hogy ez lesz a legégőbb kérdés.

Nóri, igaz, hogy le akarod cserélni Lokit? Nem igaz. Marianna kérdi, hogy akkor miért gondolják? Talán azért, mert ennek örülnének, hiszen páran tartanak tőle. Kik? A srácok közül például. De kik? Akik félnek tőle. Nem szeretném elmondani. De miért kellene félni Lokitól? Mert erős játékos. Nóri szerint félnek, hogy hatalmas feszültséget tud kelteni Loki és kihozza a többiekből a durva énjüket.

Nóri bevédi kapcsolatát Lokival.

Peti szerint a csapategység elveszett. Hát ja, ez nem egy csapatjáték, mostmár jó lenne, ha ezt tudnátok. Gergő végre elmondja a tutit, de csak a riportban. Itt egy pár fog nyerni, aki addig hátbaszúr majd egy csomó másikat. Na. Snezi, Loki bocsánatkérését őszintének érezted? Igen, bár engem hidegen hagy, mert nem jön ahhoz, hogy sértegessen embereket, mert nem áll senki felett és nem jobb senkinél. Lehet, hogy máskor a pacsi is meglesz, de most még ahhoz fel kell tornásznia magát, és lehet, hogy ez hidegen hagyja Lokit, de ez akkor is így van. Loki megint elmondja, mit érzett, kedveli Milánt, blablabla. Marianna szerint Loki veszélyes, mert más a hozáállása a játékhoz, mint a többieknek. Okos, intelligens és a háttérből mozgatja a szálakat.

Nem értjük a fejdíszt.

Loki elárulja, hogy valójában Milán kérte meg, hogy Gergőt tolja be Bence mögé vagy Patrik mögé. Milán arca elég brutális. Milán elmondja a riportban, hogy a módszere, hogy Bencét és Lokit nyomta, hogy egymás mögé tetesse Gergőt, az most elbukott. Milán magyarázkodik. Elég rosszul. Patrik elmondja, hogy tök gáz, hogy már így fél. Marianna összefoglalja, hogy jött le neki a dolog. Lokit megkéred, hogy ejtse ki Bencét vagy Patrikot, majd Bencéhez rohansz, hogy Loki ki akarja ejteni őt. Akkor most mondjuk ki, mondja Sneci. Loki összefoglalja, hogy volt. Melyik a jobb, Bence vagy Patrik, melyik pár a gyengébb. Etc. Bence most már nem tudja, melyikőjük kavar, jó dolog így játszani. Ezek tényleg azt hitték, hogy a béke szigetére jöttek. 

Loki beindítja a motorokat.

Milán a Pandora után össze volt zavarodva. Mikor nem volt összezavarodva? Bent elmondja Bencének, Mariannának, Patriknak és Snecinek, mit mondott Lokinak. Úgy állítja be, mintha csak ki akarta volna deríteni, hogy ki mögé akarja beállítani, hogy tudjon szólni Bencének vagy Patriknak, hogy veszély van. Marianna kérdi: te tényleg ennyire megbízol Lokiban? Bence, ott adtál fel minket, hogy megkérdted, hogy ne a te csajod válassza Gergő. Loki és Gergő röhögnek, hogy kinyírta magát Milán és milyen bénák voltak a kérdések. Loki szerint most megkapja Snecit. Nóri érkezik, kinyírta magát a társaság, mondják neki. Loki örül, zseniális volt. A riportban elmondja, hogy Milán tönkretette magát és most már a többiek sem akarnak vele haverkodni. Marianna közben Milánnak, hogy nem ez az első eset, hogy hülyeséget csinálsz. Milán azért hívta most őket fel, hogy tisztán lássanak. Ja, így utólag, legjobb. Szerencsétlen Milán, annyira nagyon béna, hogy fáj. 

Marianna jókat kérdez, csak nem érteni.

Peti és Apolka ketten beszélik ki az eseményeket. Peti szerint összeszorult a hurok Milán nyaka körül, ő megmondta, hogy nem kell csinálniuk semmit, mert saját magát kinyírja. Apolka szerint a Pandora kínos volt, de ezt Milán csak magának köszönheti. Milán újra bocsánatot kér, többet nem fog szervezkedni. Reméli, hogy most vissza tudja szerezni ennek a hatos brigádnak a bizalmát és többet ilyen hibát nem követ el. Ezt minden részben meghallgathatjuk Milántól. 

Apolka ritkán látszik és akkor sem érdekes.

Sneci és Gergő beszélgetnek lent. Gergő tanácsol: mi van, ha ezt a döntő előtti éjszaka csinálja Milán? Hát igen, ez szar, ja. Sneci szerint Gergő már levehette a szemkontaktusból, hogy mi van. Azt gondolja, Gergő mögé fog állni, ha védett. Milán Nórikához ül le, akinek Naomi jár a fejében éppen. Nóri a riportban elmondja, hogy Milán napok óta mondja neki, hogy őt szeretné párjának. És most is arra kéri, hogy legyen az ő párja. Nóri szerint ez most nem annyira egyszerű helyzet. Ő max. úgy cserélne, ha Lokit bent tarthatná a játékban, vagyis a válasz nem, de ezt nem érti Milán, és kérdi erőltetve: akkor hogy döntesz? Aztakurva. 

Milán attól kér segítséget, aki elsőként csalódott benne.

Lent bulika, Patrik táncol, Bence harmonikázik. Milán közben Nórinak ígéri meg, hogy nem hagyná cserben, ha őt választaná. Hogy ő eddig mindig betartotta a szavát. Muhahaha, hangosan röhögünk. Szerencsére Nóri pontosan tudja, milyen Milán, de persze csak a riportban mondja el. Most Marianna és Sneci harmonikáznak, és le kell némítanunk a televíziót. Sneci szerint Mariannával barinők lettek, talán ő az egyetlen, akivel tartja majd a kapcsolatot.

Mit tehet a sejt, aki mit se sejt.

Bence és Patrik Borat jellegű fürdőruhában, Partik elmondja a riportban, hogy szerinte szórakoztatóak. Alcsika, szunnyadnak a párocskák, jön a holnapi ajánló, Berki beígéri, hogy az összes fiú elhagyja a hotelt, de nem biztos, hogy mindenki visszatér. 

Kit a sorsa sújt, mit tehet a sejt.

Milán Éden Leventénél is ostobább

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!