Ma este megtudjuk, ki az a két lány, aki összeszorított farpofával fog egy napot várni arra, hogy kiderüljön, melyikük megy haza.

Sneci megalázta Milánt és védett lett

 

Berki felvezeti az aktuális részt, őrült izgalmak várnak ránk, jóhogy. Aztán a szokásos reggeli ébredős blokk. Naomi Bencének mondja, hogy egyedül van, de Bence szerint azt nem tudhatja, hogy Sneci mit akar, ő menjen-e haza. Naomi szerint olyat fog tenni, ami a közösségnek jó, vagyis kibassza majd, oszt jónapot. Szerinte az a leggázabb, hogy Milánnal jóban van, és akkor most ő hogy bízzon meg benne, ugyebár. Bence csöndben néz és helyesel. Apolka kérdi Adrit, szerinte kit fog választani Sneci. Adri szerint van szíve, ezért végülis nem őket. Apolka sem érzi, hogy Patrikot választja majd.

Naomi tudja, hogy utálják itt.

Milán közben Snecivel beszélget, meg tudna-e bízni benne ezek után. Hát, most nem nagyon. Azt gondolja, hogy dobná. Most Milán azt mondja, amit Noéminek mondott pár napja. A következő lányos választón Milán tutira ki fog esni, ezt lefogadjuk. Mindenesetre most megbeszélik, hogy Milán most őt választja és a jövőhéten meg Sneci választja őt. Hát, meglátjuk. Hirtelen hangos zene és spontán tánc alakul ki, Sneci és Peti nyomják, a többiek nézik. Aranyosak, ami ritkán mondható el róluk. Bence a riportban azt mondja, hogy Mariannával úgy vannak, mint két pár. Nem egy? Szóval Bencében a Sneciben felfedezni vélt bosnyák vonal jobban megmozgat mindent. 

Dance, dance, dance.

Levél, levél. Péter olvassa fel, az áll benne, hogy a lányoknak lehetőségük van meggyőzni Snecit, hogy ne az ő párjuk mögé álljon majd. Egyesével kifejthetik nekik az érveiket. Sneci a riportban elmondja, hogy két szempontja van, kiejteni azt, aki erős és találni egy erős párt. És jelenleg fontosabb, hogy valakit kiejtsen, mert azt most tudja megtenni a védettségével. Naomi közben Milánnal beszélget:

“A párommal miért basznák ki?”

Ezt kérdi. Illetve:

“Egy kimondott szó lehet, hogy ezreket pusztít el ebben a játékban.”

Naomi megpróbálja a lehetetlent.

Naomival kezdi. Sneci, mondani akar valamit: fontos, amit mondasz. Oké, köszi. Naomi szerint mindketten olyanok, akiket nem lehet befolyásolni. Milánt nagyon szereti, bár vannak hibái. Be lehet folyásolni. Pont így, ahogy írjuk. De nem hülye gyerek. Hát, Naomi kurvára nem meggyőző. Közben Patrik és Milán beszélgetnek, Patrik szerint Milánt választja majd úgyis. Apolka nem akar nagy kampány szöveget mondani Peti ellen vagy mellett. Nem akarja befolyásolni, úgyis látja, ki, milyen kapcsolatban van, Peti megbízható és jó ember, de bennem bízik a legjobban. Sneci Apolkát nem fogja kiejteni, 1000 százalék, ezt mondja. Apolka a riportban elmondja, hogy kurva jól csinálja Sneci, hogy ilyen titokzatos.

Ennyire figyel Sneci.

Adri jön, villámcsapás volt, hogy bejöttél, mostmár viszont leszarjuk Pacával, csak egy hetet kérek, hogy elbúcsúzhassak Pacától a kis cukitól. Könyörög. Adri úgy érzi, lett egy vetélytársa a játékban. Marianna jön, platform cipőben. Szeretne jóban lenni Snecivel, mert van közös hang. Most beszélt a Milánnal, és ő nagyon akarná őt. Azt mondja Sneci, hogy lehet, hogy most a Loki mögé állna be, és akkor kiesik Nóri, aztán meg cserél Milánnal. Nóri az utolsó, és NINCS RAJTA A PLATFORM CIPŐ!!! Nóri nem örül a feladatnak, mert nem akar rosszat mondani a párjáról. Sneci elkezd Loki ellen beszélni, mert hogy Loki nem érzi, hogy jóban lennének Nórival, miközben Nóri szerint igen. Szóval felkészíti Nórit valami rosszra. 

Adri szinte könyörög.

Máris Lokinál van Nóri, elmeséli, mi történt. Hogy azt mondta neki az új csaj, hogy vagy en hazudok, vagy Te, mert azt mondod, hogy nem szoktunk beszélni, nem vagyunk jól el. És akkor most én sem tudom, hogy mi van, legyél szíves és világosíts fel. Loki kicsit zavarban van, próbálja menteni a menthetőt, egyelőre sikertelenül. Táncos délután a nappaliban, Peti Apolkával, Sneci Adrival táncikál. Adrinak nagyon tetszett a délután, csak ez senkit nem érdekel. Most már a fiúk mutatják meg, mit tudnak. Loki elmondja, hogy kritikán aluli volt, amit csináltak, aki ismeri őt és ezt látta, az most veri a fejét a falba. 

Nóri számonkér.

Levél jön, legek játéka kezdődik. Tulajdonságokat kell húzni, hozzárendelni egy személyt és megindokolni, miért rá jellemző. Tiszta Valóvilág. Naomi a legbutábbat húzza, Milán az, nem sértésként mondja, mert szerinte meg tud változni. Sneci szerint Marianna és Milán a legbutább. Naominak “nyilvánossá” vált, hogy ebben a játékban Milán a legbutább. Marianna is Milánt mondja, bár nagyon szereti. Patrik magát mondja, mert nem akar senkit sem megbántani ezzel a jelzővel. Milán kapta a legbutább címet, pont.

Milán két címet is kapott.

Most Loki húz, legsótlanabb. Patrik és Adri Nórit mondja, Apolka magát, Peti Nórit, bár már látta, hogy van ott só, és szeretné még azt a Nórit többször látni. Nóri elkérzékenyül, ami Peti szerint a kétszínűségéről tett tanúbizonyosságot. Milán a legkétszínűbbet húzza, szerinte Naomi az. Legjobb pár evör ez a fiú, komolyan. Patrik is Naomit tartja a legkétszínűbbnek és Apolka is. Naomi nagyon örült a jelzőnek, mert ez azt jelenti, hogy nem tudják kiismerni. Kicsit furcsán értelmezi a fogalmakat ez a lány. Marianna egy olyan dresszben van, hogy meghalsz! Legnaívabb. Marianna szerint Milán, Loki szerint pozitív jelzőként, de Milán, bár inkább balfék, mert ahova nyúl, ott rossz dolog történik. Mindenki más is egyet ért. 

Loki szerint a naív pozitív értelemben van.

A játék után Apolka, Nóri és Adri dumiznak. Adrinak egyre szimpatikusabb Nóri, kezdi látni az érzelmeket az arcán. Közben Sneci okítja Milánt, ha egyszer párok lesznek, figyeljen oda jobban, hogy kinek, mit beszél. Nem gondolja, hogy a párja lesz, de őt bírja a legjobban. Milán panaszolja, milyen nehéz a játék. Helló, te minek jöttél ide, kisöcsém. Te elmondasz nekem minden dolgot, kérdi Milán. Most sem mondod el, hogy beállsz-e mögém. Miért mondanám? Kérdi jogosan Sneci, miközben kicsi rá a bikinifelső. 

Szerintünk nem megfelelő méretű a bikinifelső.

Berki egy kicsit rövidebb nadrágban érkezik, mindenki meglepődik és parázik. Milán, hogy tudtál megbírkózni a kedves jelzőkkel? Rendesek voltak, mert pozitívra hozták ki a többiek. Peti közben a riportban elmondja, hogy nem Milánt tartja a legbutábbnak, inkább csak tapasztalatan és naív. Na, Berki az őszinteség hetére hívja fel a figyelmet, majd megkéri Snecit, hogy jöjjön ki hozzá és jelölje meg, ki az a két srác, akik között tuti ott van a választottja. A két fiú: Milán és Patrik. 

A döntés előtt.

Adri a riportban sír, itt már a páromról van szó, idejön ez a kislány és belerondít az egészbe. Milánnak beszélgetnie kell az este folyamán Snecivel és Naomival, ezt gondolja. Naomi erre számított. Patrik nem érti, hogy miért őt mondta, amikor ő elmondott neki valamit, vele csak rosszul járna. Sneci úgy érezte, hogy csavart egyet Patrikkal. Adri ezt nem gondolta volna.

“Ez egy szituáció és van rá egy napotok, hogy megoldjátok.”

Végre értelmeset mond Berki. 

Dráma!

Adri tovább sír, nem érti, mit gondolt Sneci, hogy merte ezt meglépni. Ez a lány, nem tudja, hogy ez egy játék? Apolka vígasztalja, leszarja, hogy Patrik szerelmes-e, nics szíve. Leszarja bizony, mert ez nem erről szól. Arról szól, kié lesz a pénz, nem arról, hogy a te szíved, hogy van. Marianna Snecinek mondja, hogy az elején bírta Adrit, de már nem, mert egy ideje csak magukkal vannak elfoglalva. Sneci közben bugyit cserél. Vissza Adriékhoz, már mindenki őt nyugtatja. Most már kifejezetten azt szeretnénk, hogy Adri essen ki a picsába. Azt mondja, hogy tökre elkezdett játszani. Azt vajon tudod, drága Adri, hogy itt nem az a játék, hogy a délutáni feladatokat teljesíted, hanem pont az, amit Sneci csinál, egyelek meg. 

Adri nem igazán érti, miről szól ez a játék.

Naomi Milánnal közben a medenceparton. Adri érkezik. Naominak mindegy már az egész, mert már a múlt héten is mindenki őt akarta hazaküldeni. Valamilyen szinten érti, hogy kiborult Adri, másrészről pedig ez egy játék, na. Sneci beszélni szeretne. Kivan a fasza, mindenki őt támadja és kérdezi, ne basztassák, így döntött, ez egy ilyen játék, ez van. Tökös, kurvajó. Patrik beszól neki, hogy az a dolga, hogy válaszoljon és ők két hete vannak itt, Sneci meg csak két napja. Szerencsére Sneci visszaszól és Patrik befosik, ahogy ez lenni szokott. Mostantól Sneci csak a pozitív emberekkel foglalkozik, pl. Marianna. Petinek nagyon tetszett a beszéde, nem fog úgy tenni, ahogy a közösségnek rossz lenne, ha meg Patrik mellé áll, az zseniális taktika és imádja. Sneci szerint nagyon rosszul áll itt mindenki, ha még nem ismerték meg, és akkor ő a legokosabb itt. Patrik szerint csak egy védettsége van, ennyi. 

Sneci egy tökös beszédet rögtönöz.

Milán Snecivel beszélget, aki közli a legbutább és legnaívabb fiúval, hogy ő mindenkinél okosabb. Tudom, mondja Patrik. Nem tudod, mert akkor bíznál bennem. Két kijelentését várja Sneci: megbízol bennem, megbízhatsz bennem. Milán meglepő módon megszólal: megbízhatsz bennem, de még nem bízom benned. Ha te mindig a szívedre és lelkedre hallgatsz Milán, akkor tudod, hogy ki, milyen, nem? Okos vagy, csak tetteted a hülyét, nem? Ja. Hogyne.

Részegen megbeszélnek.

Adri odahívja a többieket. Köszöni, hogy ilyen kedves volt hozzá mindenki, úgy beszél, mint aki holnap tutira kiesik. Boldog, hogy megismerte Patrikot és örül, hogy ilyen sok jó érzést okozott. Na, én most döntöttem volna el Sneci helyében, hogy akkor őt ejtem ki. Apolka és Peti röhögnek a hálóban, milyen hülye volt Adri. Peti azt mondja, nem sajnáltatná magát ilyen helyzetben, hanem megpróbálna tenni ellene, vagy gondolkodni. 

Kissé kiröhögik Adrit.

Közben Naomi Milánnal dumizik. Legyen az, hogy nem tesz ki a csaj, és együtt maradunk. Ha bejön egy pali, aki nekem tetszik, akkor ti kerüljetek össze Snecivel. Mert vonzódtok egymáshoz és ez “látszólagos”. Milán nem, nem, nem. Most mondtad Snecinek, hogy vele akarsz lenni, te faszfej!!! Peti Apolkát kéri, hogy énekeljen neki, hogy jól tudjon aludni. Naomi azt érzi, hogy nem lesz probléma, a csaj ügyes és Patrikhoz áll, de fél, hogy a többiek addig basztatják, amíg mégis Milán mellett dönt.

Naomi azért még nem adta fel.

Holnap valaki kiesik. Adri vagy Noémi, vagy lesz annyi eszük a lányoknak, hogy elkezdenek kicsit szervezkedni. Meglátjuk.

Az új lakó este már smárolt is

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!