A keddi részben új lakó érkezett, titkos feladattal, akire mindenki lecserélné a párját, szerintünk még a lányok is. Végre nem Naomi van a középpontban!

Mindenki Naomit utálja

 

Indul a nap az új társak mellett, Peti és Adri táncikálnak, Patriknak meg kivan a fasza, hogy ez még csak a 12. nap a 70-ből. Nyugi, egyáltalán nem biztos, hogy a maradék 58-at bent fogod tölteni. Adri nyomul rá ezerrel, hogy hogy van, meg hasonlók, nekünk a hajunk is égnek állna egy ilyen nőtől. Levél érkezik, Loki és Marianna nyereménye a kókuszos játék kapcsán egy randi. Bencét nem érinti meg a dolog, Marianna az övé, mehet randira bárkivel. Óriásrandi, állatkertlátogatás, azon belül is a hüllőház vizitálása, klasszikus felállás, hogy a nő fél, Loki meg ezt jól kihasználja és ijesztgeti ezerrel. 

Loki mindjárt megijeszti Mariannát a kígyójával.

Újabb levél érkezik közben a hotelben, jön egy új lakó, ajaj! Naomi szerint isteni lesz, hát meglátjuk. És akkor az új jövevényről. Snezinek hívják, de mi csak Snecinek fogjuk, mert az értelmes. Azért Snezi amúgy, mert félig bosnyák. 24 éves, revütáncos, igyekszünk nem rosszindulatúan továbbgondolni ezt. A küldetése az, hogy 24 órán belül smacikázzon bent valakivel. Ha nem sikerül, megy haza a következő géppel. A kisfilmje meglepetésszerűen a tengerparton játszódik, ahol fetreng a habok között. 

A tetovált lány.

Eközben a lakók cidriznek ezerrel, Adri félti a kis pincsijét, Apolka szerint fiú jön, nó para, majd megjelenik Sneci és baszd meg platform szandika van rajta, Nórival tuti jól kijönnek majd! Kis zavar az egyensúlyban, de sikerül bevennie a lépcsős kihívást. Adri tovább cidrizik, csak most még jobban, szerinte pont olyan csaj, amilyen Patriknak kell, mert tetovált. Ennyi számít, drága olvasó, a tetoválás, az mindegy, hogy tud-e beszélni, van-e humora, nem érdekes, csak tetkója legyen. El is meséli Sneci gyorsan mindenkinek, hol, milyen tetkói vannak, Milán közben az implantátumait figyeli, mert jobban érdeklik, mint a tetkók. Azt mondja, hogy:

"Snezi nagyon szép lány, ez a foglalkozásából is jöhet."

Adri beparázott.

Igen, Milán, a foglalkozásból jön a szépség, ez mindig is így volt, mióta világ a világ. Közben néha mutatják Lokiékat, ahogy esznek, és arról beszélnek, hogy bírják egymást, meg minden. Bent a többiek körbevezetik Snecit, Adri pedig az idegösszeroppanás szélére kergeti magát a gondolattal, hogy el akarja majd venni Patrikot tőle a nő. Nem ok nélkül gondolja ezt, hiszen Petin kívül az összes fiú úgy nézi az új nőt, mint 1 év után megmentett hajótörött nagyanyánk pörköltjét. Meg is dumizzák, hogy szúrnák a csajt, akár hármasban is. Van egy olyan érzésünk, hogy a férfitársaságnak Milán örülne a legjobban, de ezt csak halkan merjük megjegyezni. 

Szúrnák, na. Hármasban.

Adri nem nyugszik, Peti és Apolka mondják neki, hogy nyugiban legyél már, mert szeret téged a focista, de Adri egyre csak arról beszél, milyen jól mutatna Sneci Patrikkal. Loki és Marianna megérkeznek a randiról, Marianna ránéz és azt mondja, belevaló, arra tudunk csak gondolni, hogy lehet valamilyen katalógus, amiben ott vannak ezek az attribútumok, hogy belevaló csaj: műmell + tetkók. Mindegy is, a lényeg, hogy Naomi nem bízik senkiben, ezt tudjuk meg közben, meg hogy Milán vinné Snecit ezerrel, csak Nóri folyton rajta tartja a szemét. Patrik javasolja Milánnak, hogy ezt a jó csajt fogja meg és vigye, cserélje Naomit, mert nem kell a stressz senkinek sem, ellentétben a csöcsökkel. 

Kibeszélés.

Közben a nappaliban azt mondogatják a lakók, milyen nehéz az új csajnak, mert ugye átverik őt a párcserével. Patrik feloson Snecihez és szinte teljesen elmondja a cselt, a hülye fasz. Na, mindegy. Milán csatlakozik, szintén ráerősít a vonalra, hogy itt nem minden az, aminek látszik, a csaj reggelre tudni fogja a nagy taktikát. Sneci viszont érzi, hogy a két fiú közül az egyiket meg tudja kapni egy kis nyálcserére és mivel egylőre Milán durvábban nyomul, neki kezdi a kis parádéját, bevállalós vagy, kisfiú? Milán lazán odanyomja, hogy ha szexelni kell, akkor szexelni fognak. Hűha!

A két hülye majdnem mindent elárult.

Újabb levél érkezik, Snecinek egy feladat, táncoljon minden fiúval. Kapnak egy-egy stílust és 10 perc alatt találjanak ki egy koreográfiát, a lányok meg pontozzák majd jól. Peti a hiphopot, Milán a latint, Bence a diszkót, Loki a klasszikusat és Patrik a sztriptízt kapja. Adri mit érezhet! Megkezdődik a móka, Snezi jó táncos, a fiúk kevésbé azok. A legkevésbé Milán tud táncolni, aki ráadásul meg is sértődik a világra emiatt. A nyertes Bence lesz, aki elég jó kis diszkót nyomott le az új lánnyal, megérdemelt a győzelem. Ahhoz képest, hogy Adri mennyire parázott a sztriptíz miatt, kb. annyi erotika volt benne, mint Magdi anyusban lehetett, mikor reggel felkelt egy nyári hajnalon. 

Hát, nem volt egy kilenc és fél hét.

Hihetetlen, de újabb levél jön, ez a levelek napja lesz. White party este, tessenek fehérbe ötlözni, és mulatni. Loki csodálatos az esti szettben, vietnámi papucs hófehér zoknira felvéve, yeah! Milán elég hamar lerészegül és nyomul Snecire ezerrel. A többiek sem panaszkodhatnak, ugyanis kis eséllyel csúszkálnának a padlón hason józanul, bár fene tudja, hogy ezek a srácok mire képesek, ugye. Patrikot elnézve Adri egyszer csak azt mondja: 

"Anyámnak nem mutatlak be, nem baj?"

Loki és a szett!

Még szerencse, hogy Sneci épp nincs a közelben. És hogy miért nincs? Hát azért, mert felment a szobájába, Milán meg utána, és hogy, hogy nem, elcsattan a csók, amiről a lány küldetése szólt, tovább már nem is él benne a vágy és el is nyomja a repetáért kuncsorgó srácot, mehet isten hírével a picsába, ahogy azt kell. 

Küldetés teljesítve!

A beharangozóból kiderült, hogy ma este hatalmas drámák lesznek, nagyon, nagyon izgulunk!

Evelin úgy jött, ahogy ment

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!