A pénteki részben megint egy lánytól búcsúztunk, a kérdés egyszerű volt: egy vidám és csinos új lány, vagy egy ravasz és tapasztalt régi. Milán döntött, hogy jól-e, az majd kiderül.

Naomi felkavarta az állóvizet

 

Újabb reggel az Éden Hotelben. Reggeliznek a lakókák, a fiúk együtt plusz Evelin, Loki kérdez, melyik magyarországon honos állattól féltek. Patrik a póktól. A lányoknál az a kérdés, hogy Naomi mit szűrt le Milán reakcióiból. Szerinte meglepetés lesz neki ez a nap. A többiek szerint Evelin manipulálja Milánt, és ez nem biztos, hogy Milánnak szimpatikus. Vissza a fiúkhoz, Loki az imádkozó sáskától fél. A riportban elmondja, hogy nem akar Milánnak segíteni, szeretné, ha mindenki azt hinné, hogy itt demokrácia van, de nincs. A lányok továbbra is Milánról beszélnek, semmi extra. Vége a reggelinek, hátha lesz valami izgalmas.

Meghitt reggeli a hotelben.

Patrik, Adrienn és Milán dumizgatnak, elmesélik, mit csinált Naomi az első napokban, vagyis amikor elbizonytalanította Patrikot azzal, hogy azt mondta, Adri pórázon rángatja. Kissé irányítják a srácot. Loki, Naomi és Nóri a medence partján lamentálnak. Naomi elondja, hogy, ha őt választja Milán, akkor lakatot tesz a szájára és kész. És ha bejön egy fiú, akkor dobja a picsába Milánt és kész. Milán azt kéri Patrikéktól, hogy ha az új lányt választja, akkor kicsit foglalkozzanak vele majd. Adri akar is, mert veszélyben érzi magát, hogy őt tekintik a legerősebbnek.

A bizalom köre.

Nóri és Naomi kettesben maradnak. Nóri elmondja, hogy most fél attól, hogy Naomi fog kiesni. Mi is félünk ettől, mert Naomi a legszórakoztatóbb evör. Most például azt mondja Milánra:

“Stabilatlan.”

Úszkálás, móka, kacagás következik és egy levél. Bence ma tornaórát tart, Milán pedig úszás különórát Evelinnek, mert ő ugye, nem tud úszni. Kicsit beleszólnak a szerkesztők a dolgokba ezzel azért. Bence nagyon készült a tornaórára, hiszen ő ezt tanulja, mármint a személyi edzést. Talajgyakorlatok jönnek. Marianna nem fog részt venni ebben, mert balesetveszélyes. Akkor viszont szaktanárit fog kapni, tudja meg. Azért csak tornáznak, miközben Evelin úszkál Milánnal. Madjnem kúrnak, konkrétan. Most bemutatják Patriknak, hogy tud úszni Evelin. Tök ügyes, legalábbis a többiek azt mondják, mi nem látunk belőle semmit. 

A tornasor.

Naomi Milánt győzködi. Ha egy pár lesznek, ő nem fogja leváltani, neki egy ember kell, de ha nem érzi azt, hogy ő is ugyanígy szeretné, akkor jelezze. Szeretne egy "fullon full" őszinte és megbízható párt találni. Milánnak továbbra is jár az agya, hogy melyik legyen. Milán szerint valamilyen szinten jót tett neki a szingli szoba, mert átérzi az  helyzetét. Igen, Naomi szerint a szingli szoba olyan

“mintha meghaltál volna és a sírod fölött taposnának az emberek.”

Egyetlen kérdése van Naominak, ha párok leszünk, megbízhatok benned 100%-osan? Igen. Naomi eddig nagyon félt és az utolsó pillanatig félni fog, de ha együtt jönnek be kézenfogva, úgy fogja viszonozni, hogy végig mellette lesz, és bárkit kicsesz, kibasz, ha itt van. A riportban megint arról beszél Naomi, hogy Milán olyan, mint egy gyurma, akiből bármit ki tud hozni, egy házat vagy egy kastélyt is. Minek neki egy ház a hotelbe? 

Naominak egy fullon full őszinte pár kell.

Készülődnek a skacok, jön a második párválasztó ceremónia, érkeznek a faragott krokodilok és kék takonygömbök közé az emberek. Berki kérdezgeti a lakókat, semmilyen vizet nem zavar, nem vicces, nem érdekes és továbbra sem tud beszélni, egy óriási nulla. Loki a Nórival való kapcsolatáról beszél, Naomi Norbi elvesztéséről, és elcsattan egy nákolás is, hát kéremszépen, csak Naomi a legérdekesebb. Patrik, szerinted ez egy gimis tábor? Mert úgy elvagytok, de meddig működik ez így? Mi történik itt bent köztetek? Mi közöd van hozzá, Berkikém? Milán, ravasznak tűntél, az vagy? Érzelmes vagyok. Evelin maradni szeretne, meglepő. Naomi szerint egy jó kis álarcot vett fel Evelin, elhitette, hogy cukimuki, és közben egyáltalán nem az. Na, kezdődik végre a választás, a lányok választanak, ha egy fiút többen, akkor a fiú dönt.

 

Félelem és rettegés faragott krokik és kék takonygömbök között.

Evelin kezd, beáll Milán mögé. Nem árult zsákbamacskát, eldöntötte, hogy az ő párja akar lenni és ennyike. Marianna jön, Bence mögé áll, mert ő a párja. Nóri Lokihoz áll, elmúlt az antipátia, ami az elején volt vele szemben. Adrienn következik, Patrik vállára rakja a kezét. Apolka megindul, Petit választja, aki ennek nagyon örül. Naomi az utolsó, döntenie kell, hova áll. Milánt választja, mi pedig azt tippeljük, hogy kiesik.

Naomi kezét Milán vállán pihenteti.

Kifáradnak hárman Berki mellé, Milán választ. Először jellemeznie kell mindkét lányt, aztán ki kell mondania a nevét annak, akit választ. Neki ez kellemetlen, mert

"mindkét lány nem okozott negatívat számára."

Evelinben pozitív, hogy kedves és cuki, negatív, hogy nem tudja, mi lesz, ha új ember jön. Naomit okos lánynak tarjta, érti a játék lényegét, de néha meggondolatlanul és elhamarkodottan cselekszik, és ha olyat szól el, akkor nagy bajba is kerülhetnek, mint egy pár. Pozitív viszont, hogy tudja a játék lényegét és kiismerte az embereket. Na, Milán, ki lesz az? Naomi! Evelin megy haza. Evelin azt gondolja, hogy ezzel megmutatta, mennyire okos vagy buta Milán. Lehet, hogy tőlem sem volt ez egy okos döntés. Naomit kérdezi Berki, most megnyugodott, végre van párja. Patrik feje eléggé jó, meg van kicsit döbbenve. Berki elmondja, hogy 20 millió, meg taktika és mehetnek vissza. Loki szerint Milán jó döntést hozott, mert lojális volt Norbihoz, ezért Bence már mellette áll, így Patrik is. Milán bízik benne, hogy Naomi nem fogja átbaszni. Naomi holnaptól tiszta lapot kezd, minden sérelmet és szart elenged. 

Milán itt még nem mondta ki Naomi nevét.

Bent ölelkezés, mindenki nagyon boldog. Naomi és Bence csacsognak, örülnek, hogy a lány bent maradt. Bence izgult nagyon. Naomi is. Apolka Petinek meséli, hogy örül, hogy Naomi itt van. Peti nem annyira örül, mert ő őt látná legszívesebben a hotelen kívül, mert bár van egy szerethető arca, jelen pillanatban egy kiszámíthatatlan, őrült nő. Milán arra kéri Naomit, hogy engedje el Norbit. Ez evidens. Mindent tudjunk egymásról. Milán nem érzi, hogy rossz döntést hozott. Peti közben Apolkának udvarol, valami sorozatbeli bombanőre hasonlít, akinek nem jut eszébe a neve. Kicsit sajnáljuk, mert minden udvarlásnál Apolka arcára elképesztő undor ül.

Apolka nem annyira örül az udvarlásnak.

Milán rendezkedik, költözik a szingli szobából a kék szobába. Erős párosnak érzi magát Naomival, sokáig tudnak majd menetelni, de abban nem biztos, hogy vele viszi majd végig a játékot. Patrik nem fogja Adri orrára kötni, hogy szerelmes-e. Adri nem is tudja, mikor van a szerelem, vagy hogy hogy jön.

“Az érzelmek, amik köztünk vannak, erősödnek.”

Mondja Patrik. Egész este együtt romantikáznak. Meghalnánk, ha nekünk így kellene tölteni az időt. Patrik a riportban elmodja, hogy nem érzi azt, amit szeretne érezni. 

Patrik nem szerelmes.

Együtt mulatozás, Patrik táncikázik, Loki is. Egyik szexibb, mint a másik. Peti szerint Patrik nem hülye, csak ösztönlény. Nórin megint a narancssárga platform cipő van, ami az alkalmi cipője és imádjuk. Most épp Lokival beszél, nem fognak sosem összebújni, de bírja azért. És nem tudja érzelmek nélkül élvezni a szexet. Milán felkéri táncolni Nórit, aki a csodálatos platform cipőjében kitipeg és nyomja.

Nóri és a narancssárga platformcipő.

Patrik és Loki egy szál faszban várják Milánt, hogy ő is egy szál faszban legyen és kézen fogva ugranak a medencébe. Később Patrik Petit és Apolkát basztatná, de Adri elhúzza onnan. Naomi valami bogártól retteg, hős hálótársa, Milán leszarja és alszik az ágyon. Patrikék közben felépítik a sátrukat, ami alatt nemi életet élhetnek. Milán végül felkel, de nem bogarat ölni, hanem hányni megy.

Milán hánytatja magát.

Patrik végre bemászik a késznek vélt sátorba, ami aztán rájuk dől. Loki és Nóri alszanak, Apolka és Peti is. Vissza Patrikékhoz, Adri fél, hogy beleszeret, Patrik nem annyira. Hétfőn állítólag párcsere lesz és ezt mi nagyon várjuk!

Evelin megérkezett - Milán 3 lánynak ígérte magát

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!