A mai adásban volt nagy meglepetés, félelem és árulás is, ráadásul egy Pandora különkiadás, ahol arccal kellett vállalni az olykor kifejezetten kényes kérdéseket.

Az új lakó este már smárolt is

 

Reggel van. Patrik kint aludt, őt Sneci díszíti fel egy búvárpipával, konkrétan a seggébe dugja. Petinek annyira tetszik Gwen Stefani első szólóalbuma, hogy táncikál a medence mellett. Levél érkezik. A táncverseny jutalma, hogy Bence és Sneci együtt reggelizhetnek kettesben a hotelben. Hú, mekkora jutalom, őrület! A többiek közben Sneciről dumizgatnak a közös reggelin. Sneci Bencének mondja, hogy neki fontos, hogy mi van itt bent. Ha valaki legbelül jó, az mással nem tud rosszat tenni. Mit gondolsz rólam? - kérdi Bence. Először nagyképű faszfejnek gondoltalak, de most már szimpatikus vagy. Milán a másik asztalnál mondja, hogy neki tetszik a csaj, jófej. Jól néz ki, érted. Nem szilikon a melle, azt mondta. A többieknek azt mondta, az. Juj, akkor hazudik és kiszámíthatatlan. Bence szerint az rossz taktika Snecitől, hogy nem árul el magáról dolgokat. 

Egy pipa a popóba.

Újabb levél, Sneci kapja, ügyesen teljesítetted a küldetésedet, jutalmad egy védettség a ceremónián, mondd el a többieknek, mi volt a feladatod. Meg kellett csókolnom egy embert, és az Milán volt. Döbbenet mindenkin. Adri fél, hogy beáll Patrik mögé. Megöltem a bulit? Kérdi Sneci. Haha. A lányok teljesen lemerevedtek, Milánnak rosszul esett, úgy érezte, hogy hátbaszúrta. Hát izé, nem úgy tűnt, hogy nem akarja. Adrienn Snecit tartja a legrafináltabbnak. Érzi Snecike, hogy fagyos a hangulat, el akar menni onnan, kicsit vicceskednek vele, hogy van-e még küldetése. Naomi ezt érezte, mert látta, hogy Milánnal nagyon jóban vannak. Kis csoport alakul, kibeszélik a dolgokat. Szerintük nem Milánhoz fog állni, mert nem bízik benne ezek után, érthetően. Közben Milán beszélget egyedül Snecivel. Bence megmondja a tutit a riportban, ezt a lányt nem lehet irányítani. 

Megtudták, hogy Sneci védett lett.

Kicsit később folytatódik a beszélgetés, végre eszébe jut Bencének (!), hogy nem jó ötlet, hogy nem tudja az új csaj, kik az igazi párok. Nóri szerint, ha most elmondják neki, nem fogja elhinni, hogy most mondanak igazat. Peti szerint még egy napig tartsák ebben a hitben, ismerjék ki, hogy milyen úgy, hogy nincs küldetése. Egy nap! Megvan Patrik, eddig nem láttuk. Épp Adrival és Snecivel dumizgat. Patrik elmondja, hogy neki Adri a párja. Azt mondja, azért mondja el, mert félti Adrit. Ez azért elég gáz. Sneci nem tudja még mire vélni a hirtelen jött őszinteséget, abban sem biztos, hogy nem hazudik Patrik. Közben Naomi Milánnal beszélget, ne tartsad hülyének, nagyon okos csaj. Milán válasza: Nem fog mögém állni, nyugi van, Bence mögé fog, ezt én érzem! Naomi a riportban:

“Játék szempontjából lehúz engem a Milán. Ez már nyilvánossá vált.”

Naomi megmondja, mit gondoljon Milán.

Milán kisminkeli Snecit, zajlik az élet, majd kikötünk Marianna és Sneci dumikájánál. Melyik fiú szimpi? Milán, Bence és Patrik. Nem így vagyunk eredetileg párok, mi Bencével vagyunk egy pár, szóval, ha Naomit akarod kiütni, akkor ne Bencét válaszd. Mindenki elmondja szépen one on one a titkot. Sneci oda akar állni, ahol nem szimpatikus lány áll.

Marianna is elmondja a titkot.

Sneci kérdi Apolkát épp, hogy az előző párod Peti volt, ezt hallottam. Ezt ki mondta? Ajaj, értetlenség. Apolka tartja magát a sztorihoz, Sneci elmondja, hogy tud mindent, ezért kérdi, nem akarja, hogy kiessen Apolka. Apolka a riportban elmondja, hogy szimpi neki Sneci, szerinte Snecinek is ő, de ez semmit sem jelent, mert ő nem barátkozni jött lányokkal. Most már Adri, Patrik és Milán beszélgetnek, Adri fél, Milán szerint van miért, mert Patrik mögé fog állni az új lány. Az előbb még Bncét érezte, hihetetlen ez a csávó. Milán mesél. Kiben gondolkozol, kérdeztem Snecit. Hát, benned és Patrikban. Adri: Látod, baszd meg!? Látod, Patrik? Most már Patrik is fél tőle, és közben egy tangát tekerget. Adri ott hagyja a helyszínt óriás hisztivel, a fasza kivan ezzel a játékkal.

Adri elviharzik.

Patrik a riportban elmondja, hogy kicsit már idegesíti a nője, de azért még bírja. Adri behisztizve fekszik az ágyon, majd a riportban azt mondja, jó volt itt. Nem normális. Bánja, hogy érzelmeket vitt a dologba. A két fiú egyedül marad, és odahívja Snecit, aki nem megy. Patrik fogja magát és bemegy Snecihez. Kérlek, ne állj be mögém, szépen kérlek, légyszives. Istenem, mekkora szerencsétlen. Sneci mondja, hogy most neki jött elő egy teljesen más helyzet ebben a 3 percben. Most nagyon nem jó, amit hallott, átgondol mindent. Mármint, amit Patrik mondott, az volt a nagyon nem jó? Vagy amit Apolka? Nem értjük. Kis esti vacsora és közben dumika. Bence elmondja a taktikát Snecinek. Sneci nem örül. Loki tök ideges, mert csapategységről volt szó, és senki nem tartotta magát. Egy napig nem bírtak együtt dolgozni, ezt ő csalódásként fogja fel. Nóri is. Patrik mondja, hogy egyéni játékosok vannak itt, Loki reagál, hogy akkor ne egyezzünk ki abban, hogy csapat vagyunk. Peti osztja a véleményét, nem tudnak csapatnként működni, jól van. 

Coming outol a csapat Snecinek.

Levél jön ismét. Pandora, gyerekek, Pandora, tessenek jegyzetelni, kérdezgetni. Nórinak egyetlen célja van, hogy Snecitől megtudjon dolgokat. Patrik is Snecitől akar megtudni dolgokat. Juj, a mai Pandorán Berki is ott lesz, segíteni fog felnyitni a szemüket. Alig várjuk. Ott is vannak már a delikvensek a kék takonygömbök között, lehunyt szemmel ülnek, mintha valami komoly dolog következne. Patrik, mit tennél, ha Sneci mögéd állna, bíznál-e benne. Nem, mert felvázoltam neki egy helyzetet, megkértem valamire a bizalmam akkor lenne meg, ha nem mögénk állna. Milán, éreztél-e bűntudatot, hogy miattad kapott védettséget Sneci? Igen, éreztem, de azt gondolom, ti át tudjátok érezni a helyzetemet, szép lány, jóideje itt vagyok, be voltam baszva. A fiúk szerint ne legyen bűntudata. Felejthető volt a csók, Sneci? Igen. Öööööö. Egyre szimpatikusabb Snecike.

Milán megtudta, hogy szarul csókol.

Loki, szeretnéd, ha Marianna maradna a párod? Szeretném, mert nagyon jókat beszélgettünk, de annyira nem ragaszkodom hozzá, hogy az ő boldogságának az útját álljam. Nórinak van egy-két szava, tehát engem nem szeretnél megtartani. Loki magyarázza a dolgokat. 

Marianna titokban Lokit kérdezte.

Naomi, 100%-ig biztos vagy Milánban? Naomi nevet. Nem tudtunk elég időt együtt tölteni a párcsere miatt, de amit elmondhat, hogy 100 százalékig megbízik benne. Milánnal szeretné folytatni a játékot. Milán, te is úgy tervezed? Voltak kilengései a csajnak, de ha nem lesznek már, akkor jó lesz. Peti beszól, a Milánnal nem jó jóban lenni az utóbbi időben. Milán szerint Naomi kavar. Az év vicce, hogy ezt pont ő mondja. 

Naominak minden oké.

Berki érkezik, mindenki meglepődik. Bence sok jót nem vár. Mostantól mindenkinek vállalnia kell a nevével a kérdéseket. Naomi nagyon fél. Ajaj. De közben elmondja, hogy valahogy érezte, hogy para lesz, ezért nem kérdezett durvát. Milán, Adrienntől kérdezhetsz, vedd elő a dobozból a kérdésedet: Adri, hogy érzed, hazamész? Ettől mindenki fél, én is félek ettől. Patrik szerint ez para, ha jóban vannak, akkor erősítenie kellene Adrit.

Adri ma kissé megtört.

Sneci Naomit kérdezi: Mi az őszinte véleményed rólam? Belevealó, laza csaj vagy, van eszed, nem tudunk rólad semmit, jó játékos vagy. De viszont tényleg nem tudunk rólad semmit. Ez szerinte egy kicsit sok. Sneci szerint elég, ha a párja tud róla mindent. Naomi a riportban is azt mondja, hogy tetszik neki Sneci, taktikai barátnőnek el tudná fogadni. Nóri Snecihez: Nevezz meg két fiút, akit jelenleg el tudnál képzelni párodnak. Patrikot nevezi meg. Patrik segge úgy össze van szorulva, hogy öröm nézni.

Patrik így fél.

A másikat nem mondja el. Milántól Peti kérdezhet. A lányok most mit gondolnak rólad? Horrorzene. Naomi nem neheztel rá, mert csak az volt köztük a lényeg, hogy haza járjon aludni. Nóri szerint az a lényeg, hogy itt most egy lány ki fog esni és az életét nem bízná rá Milánra. Loki szerint vagy Milán a legnagyobb taktikus, vagy egy balfasz. Apolka, kérdezz Naomitól. Hány fiú ellen próbálsz játszani egyszerre. Ellen? Nem játszok egy fiú ellen sem, megvan a párom és remélem, hogy ő is lesz. Apolka szerint nem válaszolt őszintén, mert nem akarta megérteni a kérdést. Apolka mondja, hogy mindenféle dolgokat hallottak, pl. hogy Bencét és Lokit is ki szeretné tenni, de közben Lokival szövetkezni is szeretne, ezért tette fel a kérdést.

Apolka a végzet asszonya.

Marianna szerint ez a támadás váratlanul érte Naomit. Naomi meg azt mondja, hogy ő azt hallotta, hogy Loki akarja őt kitenni. Loki bevallja, egyszerűbb lenne az élet, ha nem lennél itt, mert durva dolgokat csináltál. Peti szerint 8-10 fős pszichológiai csapat sem tudná megfejteni Naomit. Adrienn Patriktól kérdez, előre vetíti, hogy hülye kérdés lesz. Patrik, mit érzel Adrienn iránt? Szeretem nagyon, mint embert és ez a későbbiekben csak erősödni fog, egyszer volt ilyen, azzal a lánnyal 3 és fél évig voltam együtt. Marianna, kérdezz te is egyet Patriktól. Patrik, kicsit sem idegesít Adrienn féltékenykedése? Bocsánat, hogy ezt kérdezem, de minden bulinak az a vége, hogy Adrienn ott sír. Patrik szerint nem csinál olyat, ami miatt féltékeny lehetne, és nagyon ritkán terhes neki a viselkedése. Iszonyúan fél Adrienntől ez a fiú.

Marianna.

Berki mindenkit megdicsér, nagyon bátrak voltak és őszinték is, legalábbis reméli. Jobbat tenne, ha többet beszélgetnétek egymással. Ne feledjétek, Snecinek védettsége van. Apolka szerette ezt a játékot, mert tisztább képet kapott arról, ki kíváncsi és mire. Visszatérnek a hotelbe, kicsit kibeszélik a történteket. Milán meglepő módon össze van zavarodva, mert a Pandorán Sneci ellőtte a bizalmát. Bencének mondja, hogy ő nem akarja már Snecit párként. Naomi és Loki dumikáznak, elő a farbával. Lokikám, igaz, amit elmondtál? Igaz. Naomi azt mondja, hogy őt azzal ostromolják, hogy Loki őt ki akarja rakni és miért nem csinál valamit. Ezért találta ki, hogy Lokit kirakja. Loki szerint mindenki Naomit akarta kirakni, ő meg megvédte. Naomi a riportban mondja, hogy rájött, hogy az utolsó ember is haza akarja küldeni, úgyhogy gáz van. 

Megbeszélik a dolgokat.

Patrik Adrival dumikázik az ágyban, Adri szerint kurva jó csak Sneci. Megcsinálnád párszor, nem? Nem. Ja, persze. A riportban elmondja, hogy nagyon a nyakán van, de így kedveli őt. Haha. Naomi és Loki megint. Én voltam az egyetlen, aki szólt, hogy ez így nem jó. Mindenki utál téged, de nem mondta, érted-e már, kicsilány. De "miért merül neked fel benned", hogy engem kint akarsz látni? Mert ez nem jó így, nem csak magadra vagy veszéllyel, hanem rám is, Nórira is, Apira is, mindenkire. Mert egyszer csak bekattansz és kiszámíthatatlan vagy, értsed már megfele. Loki a riportban elmondja, hogy tényleg kedveli őt, tudja, hogy benne megbízhat, na. Adri Patriknak magyarázza, hogy elgondolkozott a műmellen. Patrik szereti a melleit, de ha megnyerik a játékot, akkor kap majd egyet ajándékba. Adrienn nyomja, hogy te még élni szeretnél, én meg normális életet akarok, Patrik is azt akar, hiába csak 23 éves.

Adri azt akarja tudni, Patrik szúrná-e Snecit.

Mindenki lefekszik, jól van akkor, holnap lesznek még izgalmak, mert Snecinek komoly döntést kell hoznia, meg kell neveznie azt a két fiút, akik közül pénteken választani fog. 

Mindenki Naomit utálja

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!