Új lakó érkezik a Hotelbe, Milán mindenkit biztosít a bizalmáról, Naomi őrülten taktikázik és Nórival együtt féltékeny, mert Loki az új csajjal csacsog. Ez történt tegnap este.

Norbi hazament - szétesett a triumvirátus

 

Ébredezés, Loki és Nóri kapcsolata jól alakul, azt játsszák, hogy rosszban vannak, de valójában meg jóban vannak. Hoppá! Milán Bencét faggatja gyúrás közben, hogy akkor most Lokival fog-e spanolni. Nem fog. Bence Milánt elég butának tartja. Milán most már Naomival és Mariannával beszélget arról, hogy ne mondjon senkinek semmit. És egy kacsintás azt jelzi, hogy most fogd be. Milánt mindenki pletykásnak tartja. 

Loki és Nóri csak játsszák, hogy nincsenek jóban.

Evelin az új beköltöző. Lelkiekben készült, nem akar azonnal meghódítani senkit, csak felméri a terepet. Kisfilmjében egy kókuszt vág bárddal, amiből aztán mosolyogva issza a kókusztejet. Evelin bemegy és leül az étkezőben, várja, hogy jöjjenek a többiek, akik szép lassan jönnek is. Bemutatkozás, puszizkodás, amit nem értünk és jönnek az első kérdések.  

Felvágja.

Mosolyogva megissza.

Petinek szimpi, Nórinak túl mézesmázos. Milyen típusú fiúk jönnek be? Barna bőrű, bajna hajú borostás srácok. Loki magára ismer, muhahaha. Bence tetszik neki, vicces, mert egyáltalán nem az, amit leírt. Apolka szerint Evelin nem fogta fel, hova jött, ők nem azért vannak itt, hogy nyaraljanak. Loki már Evelinnél meséli, hogy Nórival ő csak kényszerből állt össze. Meg hogy jön neki eggyel. Nóri, Naomi, Milán és Loki ki is beszélik az új csajt, aranyos lány, nem akar ellenségeket szerezni magának. Nóri szeretné, ha nem lenne vele ennyire kedves. 

“Nórika. Ég és föld. Én vagyok az ég.”

Kettesben marad Nóri és Loki. Most el kell játszanunk, hogy jóban vagyunk, mondja Nóri. Simogasd a combomat, meg minden. Lokinak viszont szarnia kell, szóval ennyi elég a beszélgetésből. Naomi az új lánynak kezet nyújt. Összetesszük, amink van, elmondjuk, amit tudunk. Naomi azt hiszi, ő a keresztanya. 

A keresztanya utasít.

Levél jön, Adri elmehet a nyeremény programjára, fürdőruci és törölköző, válassz partnert. Nyilván Patrikot választja. Megfordul a fejükben, hogy esetleg nem jön vissza valamelyikőjük, de ez egy nyeremény, szóval csak nem lesz baj. Amíg készülnek, Milán Nórival beszélget arról, hogy mögé álljon be, mert jól ellesznek majd, megbízhat benne. 

“Nagyobb esély van itt bentmaradni úgy, ha minden információt tudunk, mert ugye nem minden lesz igaz, de jobb, ha mindent tudunk. Inkább mindent, mint semmit.”

Patrik és Adri elindulnak, jön egy levél. Naomi kapja. Kedves Naomi, mivel pár nélkül maradtál, tarts fogadóórát a hotelben tartózkodó fiúknak a függőágynál. Egy fiú - 10 perc, Petivel kezdd. Patrik és Adri megérkeznek a tengerpartra. A TV2 nagyon kifogyhatott a büdzséből, mert egy pezsgő és ennyike, leterítik a törcsit és ülnek a parton.  Kis fürcsizés, napozás. Bent Naomi interjúzgat. Peti, kit kellene választanom, ha választási lehetőséget kapok. Szerintem a Norbi2-t. Az ki lehet, Milán? Vagy te válaszd a Lokit, Milán meg a Nórit. Naomi örül, hogy Petivel beszélt, mert vele nem szokott. És kétszínűnek tartja. Adriék beszélgetése a legunalmasabb, őszintén játsszák a játékot és valóban megbíznak egymásban. Naomi már Bencével dumizgat, ne add ki magad senkinek Bence. Bence már rájött a lényegre és átértékelt mindent Norbi távozása után. Bencének kell B terv, ami neki Naomi és szeretné, ha Naominak is ő lenne a B terv. Megígéri, hogy az lesz. Naominak “minél többet jelentett”, hogy Bence ilyen őszinte volt. 

Csincsin!

Adriék közben ugrálnak a vízben, legnagyobb buli van evör. Öregen majd mikor ülnek a karosszékben, akkor jó lesz. Együtt, kérdi Patrik. Persze, 23 éves vagy. És? Loki érkezik Naomihoz. Arra kivi Naomi, hogy ő mint ember, milyen tulajdonsága van még, amit nem látott még? Loki is elkezdett taktikázni, és az első számú ellensége Bence, akit ki akar innen rakni. Loki pocakja a legjobb az egész Édenben. Ha veled lennék a finisben, a hűségpróbán lekúrnád a gömböt? Bárkivel ledobnám, de veled nem, mert benned megbízom. Adriék végeztek a strandolással, jön a vacsika. Apolkáékról beszélgetnek.  Ők csinálják jól, mert középen, mint egy halacska úszkálnak. “Arany középút” vágja rá Patrik. Mintha úgy beszélgetnének, hoyg egy-egy szóra asszociálnak. Naomi most épp Milánnal csacsog, nála egy esélye van, ha azt elkúrja, baszhatja. Akkor egy pár vagyunk, kérdi Milán. Ja. Naomi szerint Milánból egy rafkós rókafiút lehetne csinálni. 

Naomi, Loki és Loki pocakja. 

Adri visszaér és úgy csinál, mintha Patrik nem jöhetett volna vissza. De szerencsére Patrik is megérkezik, Naomi meg lekurvázza Adrit, hogy ezzel poénkodott. Kicsit dumikáznak, Naomi szeretné tisztázni a régi időket, pl. amikor Patrikot megpróbálták Adri ellen fordítani. Adri reméli, ez nem taktika és ő csak Patrikban bízik. 

Békülős dumika.

Itt az este, készülődnek a lakók a bulikára. Milán Evelinnel beszélget, kihez állna a holnapi ceremónián. Evelin Milánhoz. Milán elmondja, hogy Naomi hozzá fog állni. Akkor valljon színt, kit választ majd, ha ő is és Evelin is odaáll. Milán a riportban elmondja, hogy nem Evelint szeretné jobban, de ő csinosabb. Ez aztán az érv. Bence elemez Patrikkal. Milán és az új csak együtt lesznek, Loki Naomival lesz, Nóri meg megy haza. Patrik közben a paplan alatt matat, reméljük, nem AZT csinálja. Naomit kérdezi éppen Nóri, hogy kit választ majd, Milánt? Persze, mondja Naomi, de ő már annyi mindent mondott. Nóri szervezkedik, mi lenne, ha Lokit választanád, én meg Milánhoz állnék. Naomi nem mondd semmi konkrétat, Nóri meg közli, hogy ő már csak Lokiban bízik.

Reméljük, Patrik nem AZT csinálja.

Hoppá, Lokit kérdőre vonja Naomi és Nóri, hogy túl sokat sündörög az új lány körül. Naomi a riportban az mondja, hogy úgy érezte, le akarja váltani erre a csajra. Most akkor ő mégis Lokival tervez? Semmit sem értünk. Naomi azért bassza le, mert le se szarta egész nap, Nóri meg azért, mert a lánnyal kedves volt, ezért mögé fog állni. Loki őket akarja bent tartani, de úgy, hogy megismeri a csajt. Jó nagy para ez Lokinak, mert szíve szerint kiejtené Nórit, csak úgy érzi, jön neki eggyel, hogy őt választotta a múltkor. 

Naomi és Nóri kérdőre vonják Lokit.

Ivászat jön, és Petinek ötlete van, csinál egy kis kört és kezdődhet a felelsz vagy mersz. Szerintünk totál indokolatlanul, de utólag narrálta ezt a részt. A legidétlenebb feladatok következnek, egyedül Peti érzi, hogy miről kellene szóljon az egész, mert olyat kér, Patriktól, hogy akit a legkevésbé bír, annak tácoljon egy jó kis erotikusat. Persze az új lányt választja, ezek a jó feladatok, mert ebből lehetnek később konfliktusok. Apolkának puszit kell Aadnia Petinek, Peti a riportban elmondja, milyen jól esett neki. Odavan ezért a csajért, viszont még nem látjuk, hogy ez kölcsönös lenne. 

Úgynevezett erotikus tánc az új lakónak.

A játék után Naomi puszilgatja Lokit, bent a szobában meg Evelin és Nóri beszélgetnek. Evelin próbál ember maradni, Nórinak ez szimpatikus. Evelin elpanaszolja, hogy Naomi közeledése iszonyat volt neki, és tök ellenszenves a csaj. Naomi most már Milánnal beszélget és ölelésre vágyik. Milán érzi, hogy kötődik hozzá, neki egy fix ember kell, ő pont jó lesz. Naomi sírni kezd, mert fél, hogy ki fog esni. Loki érkezik és vigasztalni kezdi. Ölelés, Manci, ne aggódj. Ha Naomi és Nóri mögé áll, mármint Loki mögé, akkor Naomit fogja választani, de szeretné, ha a Nóri itt maradna. Ez érdekes lesz. Közben Marianna, Bence, Adri és Patrik is szövögetik a terveiket. Bence mondja, hogy Loki már felajánlotta neki a szövetséget. 

Nem lesz baj, bent fogsz maradni.

Naomi Lokin alszik el épp majdnem, romantikus pillanatok, csak le ne hányja véletlenül. Evelin zuhanyzik, Apolka és Peti nyugovóra térnek, Patrik és Adri megbeszélik a napot. Te mit tanultál, mit végeztél? Élet, ezt úgy hívják, hogy az élet. Svájci érettségije van, de azt csak úgy hozzávágták. Peti simogatja Apolkát, aki alszik, kis matatás Adri és Patrik szobájában a takaró alatt, majd Patrik elmondja, hogy végre kicsit megkönnyebbült. 

Adri és Patrik egész jól elvannak.

Ma este Pandora, lehet kérdezgetni mindenfélét, alig várjuk.

Apolka métereket zuhant a lépcsőről

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!