Az Éden Hotel 3. második részében a csábító máris elvette valaki pasiját és bizalmi válságot okozott a lányokban, míg a fiúkból sikeresen kiszedte a titkokat.

Marianna randira mehetett a fiúkkal, ahol egy beszélgetésben gyakorlatilag minden információt összeszedett, amire szüksége volt, így azt a fiút választotta magának, aki mellett biztosan volt helye.

A csábító is megmutatta melleit

 

Ébredés a Hotelben. A lányok reggeli közben beszélik meg Apolka és Bence kapcsolatát, vagyis az estét, amelyen Bence vállalhatatlanul viselkedett, míg a fiúk az egyik hálóban ugyanezt teszik. Patrik sajnálja, hogy nem sikerült annyira berúgni, hogy semmire sem emlékszik. 

A fiúk egy ágyban dumizzák ki az esti bulikát.

Kis lazázás a medence parton, közben Naomi Dominiknak fejti ki, hogy Adrienn hülye és ott robbantana, hogy meglássa, mi történik. Mert hogy csicskáztatja Patrikot ezerrel és nemsokára póráz kerül a fiú nyakába. Kis idő múlva már be is támadja Adriennt, barátkozik vele, ez a legjobb stratégia.

Levél érkezik, Marianna randizni megy a fiúkkal. Adri beszarik, azonnal felkészíti Patrikot a dolgokra. Arról beszélnek, hogy mostantól legyenek haverok.  

Adrienn bevallja Patriknak, hogy csak szerepet játszik.

Randi indul, a lányok aggódnak. Naomi azt beszélte meg Norbival, hogy taktikás lesz és kifaggatja Mariannát. Közben bent a lányok arról beszélnek, milyen jó nő a csábító, főleg Adrienn van befosva. Azt gondolják, tök jogosan, hogy ha megérzi, ki a gyenge pár, oda fog majd nyomulni. 

A randi a tengerparton zajlik, egy asztalnál ül Marianna és a fiúk körbeülik. Kérdezgeti a fiúkat, ki hogy van a lányokkal, milyen a kapcsolatuk, hogy érzik magukat, ilyenek. Patrik elmondja, hogy Adri annyira taktikázik, hogy ő már nem tud, és nem bízik benne. 

Spontán randi a tengerparton.

A lányok bent tovább dumiznak, hogy ki kiben bízik, Apolka nem bízik Bencében és nem is félti, mert nem áll közel hozzá. Közben Bence pont ugyanezt mondja a csábítónak. Úgy érzi, tudna vele erős párt alkotni. Dominik szerint Marianna nem buta, hanem dörzsölt, és elégedett a csajával, aki közben bent aggódik, mert szerinte Marianna ráment Dominikre. 

Most a csajokról beszélnek a fiúk, Adri és Apolka kapcsolatáról, a Hotelben meg Apolka beszél arról, hogy Bence folyton nyomul és fogdossa őt, ami neki szar, és ez azért lássuk be, érthető. 

Apolka nem jól kezeli Bence fizikai közeledéseit.

Marianna összefoglal: senki sem biztos a párjában és hajlandóak akár egy párcserére is. Egyébként ez a Marianna egy elég jó látású lány, hamar levágta, kivel, mi van. A fiúk meg gyakorlatilag szó nélkül kiadták a csajaikat. Egyedül Petinek nem szimpatikus, mert füllentős és szokott hazudni.

Adrienn a levél olvasása után beparázik.

Levél érkezik közben a hotelbe, a lányok összegyűlnek. Mindenki pakolja össze a bőröndjét és gyülekezzetek a nappaliban. Dráma. Közben Marianna is megkapja a levelét, hogy mindjárt választania kell magának egy fiút. Kicsit hezitál, nehéz a döntés, Norbi és Patrik szimpatikus neki, Bence is, bár Bencének az esti szereplése nem volt túl megnyerő. Egyedül Dominik nem túl oké. Vicces, hogy Dominik csaja mennyire másképp látja.

Lányok bőröndökkel.

Berki bemegy a csajokhoz és megijeszti őket azzal, hogy elmondja, Marianna milyen tökéletes és most épp a párjaikkal randizik, vagy még annál is többet csinál. Ja, gruppenszexelnek a homokban. Bőrönd ceremónia, így hívják ezt most. Jönnek a fiúk, beállnak a párjaikhoz, Mariannának döntenie kell. 

Marianna Berkivel várja, hogy választhasson.

Marianna Bencét választotta, ami Apolkát nem lepi meg. Apolka a bőröndjével Berki mellé áll, de nó para, mert nem kell hazamenni, hanem a tiéd a szingli szoba, aranybogár! 

Apolka és Bence között nem volt túl jó a kapcsolat.

Apolka elmondja, hogy megkönnyebbült. Megértem. Marianna és Bence beszélgetnek, elmondja a lány, hogy többen is esélyesek voltak, és szeretné, ha mindent megbeszélnének a játék folyamán. Bence szerint Adri és Apolka erősek együtt, szóval szét kell őket szedni. Mariannának az a véleménye, hogy Patrik sem örül Adrinak, ezért Adrit kell kiejteni. Bence elmondja a riportban, hogy ő nem nyugodtabb, mint Apolka mellett volt, mert túl kombinálós a csaj. 

Magyar pénisz villant Costa Ricában

Apolka közben kint Patriknak és Adrinak nyomja, hogy ők a legharmonikusabbak és neki most szét kell robbantania valakit. Patrik megígéri, hogy valahogy bent fogják tartani. Naominak terve van, Apolkának el kell mennie, Adrinak meg kell zuhannia és az új csajnak is haza kell mennie. A fő problémája Adri. Egy másik helyen Adri beszélget Bencével, nem szeretné, ha szétszedné őket Patrikkal, mert az nem lenne jó. Szóval ne dumáljon a háta mögött a Patriknak dolgokat. 

Naomi Adrit utálja épp a legjobban.

Levél érkezik, a fiúknak egy feladatuk lesz, szexi produkciót kell bemutatni a lányoknak. Nos, lehetne ez a produkció szexi vagy vicces, vagy bármi, de sajnos egy iszonyat kellemetlen szart sikerül összehozni. Peti fölényesen nyilatkozza, hogy ő hagyta Patrikot dominálni, hogy jobban megismerje. Van egy kis übermensch vonal ebben a srácban. A lényeg, hogy a produkció iszonyat, de a csajoknak tetszik.

A fiúk őrülten szexi produkciója.

A tánc után a lányok értékelik a fiúkat. A legjobb Norbi, ő 5-öst kapott. Négyes Dominik, hármas Patrik, kettest kapott Peti és elégtelen lett Bence.

Eredményhirdetés.

Patrik és Adri beszélgetnek, Adrit zavarná, ha smárolna valakivel Patrik. Csókok csattannak, jól megy ez a haverkodás. Közben Dominik a jacuzziban a csajával, Nórival nyomul, de nála ez csak taktika. Nórinak kicsit sok Dominik közeledése.

Patrik és Adri megbeszélnek.

Norbi és Naomi leülnek beszélgetni Patrikkal, hogy elbizonytalanítsák.

"Lehet téged manupelálni."

Ezt mondja Naomi, pont így, majd lecsicskázza Patrikot. Ennyi pont elég, Patrik máris kicsit furiban érzi magát a párjával. Felmegy Adrihoz, közli, hogy ő meztelenül alszik, majd elmondja, hogy beszélgetett kint. Nem mondja el őszintén, hogy kivel, de Adri Terminátorként kiszedi belőle a dolgokat, a legdurvábban erőszakos és passzívagresszív. Adri nem buta, érzi, hogy Patrik megingott, mint az állat. Biztos, ami biztos, kicsit matatnak a takaró alatt.

Adrinak nem tetszik, hogy Patrik elbizonytalanodott.

Berki jön, elmondja, hogy a következő részben lesz a Pandora szelencéje ceremónia, jöhetnek a névtelen kérdések és egy nem várt fordulat mindent felbolygat. Alig várjuk. 

Naomi és Timi a zuhany alatt

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!