Megvolt a Fekete rózsa ceremónia, egy lány hazament. A helyére nem egy újabb lány érkezett, hanem egy fiú, aki Naominak meglehetősen szimpatikus lett.

Bence ezúttal Mariannra akart rámászni

 

Marianna és Bence az estét beszélik át. Naomi körmöt fest és Timivel pletyizik. Bízzon meg Petiben, mert a legkorrektebb a fiúk közül. Naomi drágámozása kezd zavaró lenni. Kint napoznak a fiúk, Peti énekeltetné Apolkát, aki almát eszik. Naomi most már Nórival van a szobában. Apolka rázendít Lana del Ray Summertime Sadness-ére, bent Naomiék nem értik. A fiúk oda vannak. Csak Patrik nincs ott, de mindenki rajong Apolkáért. Petiben még bizsergés is volt, amikor hallgatta, majdnem fel is állt neki. Naomi szerint az sem igaz, ahogy néz. Mármint Apolka. 

Apolka énekel.

Levél érkezik, Apolka olvassa. Hamarosan megtudjuk, mi a Fekete rózsa titka. Apolka már tudja, kit fog választani, ha lehetősége lesz rá. Nyilván Petit, felépítették ezt jól. Mariannát figyelmezteti Bence, hogy ne falcoljon le csak azért, mert este ő részegen fasz volt. Marianna megnyugtatja, és aztán felvezeti, hogy Peti miatt aggódik. Ez miatt. Ez mostmár elég zavaró, hogy minden realityben az ez miatt nyomul. 

Apolka a levél felolvasása előtt.

Berki megérkezik, kicsit dumizik velük a buliról, korrekt volt. Apolka kimegy Berki mellé,  a legszimpatikusabb fiúnak adja oda a rózsát. Rettegő arcok, Apolka pedig Petit választja az önironikus természete miatt. Petit nem lepi meg, érezte, hogy jó Apolkánál. Akkor ez most azt jelenti, hogy Timi szépen megy haza Budapestre, kezit csókolom. Naomi sír. Legalábbis könnyes a szeme. Mert ő úgy számolt, hogy Dominik kapja a virágot. Timi Berki mellett, és azt mondja, mindent megtesz, hogy ne maradjon egyedül, csak hát szopóka, mert most azonnal mennie kell. Csomagoljon és írja meg a búcsúlevelét. Apolka is sír, őt is megviselte Timi távozása, mert ehhez a döntéshez neki semmi köze nem volt. 

A pillanat, amikor Timi meghallotta, hogy Apolka Petit választja.

Berki el, Adri vigasztalja Apolkát. Timi úgy tervezte, hogy sokáig marad, muhahha. Naomi utánarohan, mármint Timi után és ketten sírnak az ágyon. Na, ha eddig nem utálta nagyon Apolkát, most majd fogja. Nóri is érkezik, most már hármasban szomorkodnak azon, hogy ez nem fair. A többiek Mariannával beszélgetnek, hogy nem is Apolka volt az, aki a legtávolabb volt tőle, mintha számítana valamit is. Peti gyorstalpalót tart Apolkának, ne legyél negatív, gondold át, mit szeretnél. Mindennek a pozitív oldalát nézd. És ne csak az Adrival barátkozz. Nagyobb konkurenciát láss benne, mint barátnőt. Okos ez a gyerek, na. És most megy, és eljátssza a szomorú szerelmest. Peti lett a kedvencünk.

“Nem sírunk, nevetünk!”

Peti elmondja Apolkának, hogy kell játszani ezt a játékot.

Timit Peti vigasztalja, amennyire tőle telik. Lent pedig Dominik és Adri beszélik ki az történteket. Dominik számított rá, hogy őt választja, mert Nóri nemigen jön be neki. Bence, Patrik és Norbi az ágyon már azon gondolkoznak, mi lesz, ha fiú jön be. Bence gondolom, részegen lefejeli a gecibe és jónapot. Nem nyerhet mindenki, mondja Bence, de inkább egy barátja ejtse ki, mint egy vadidegen. Timi könnyeivel küzdve búcsúlevelet ír. Naomi került hozzá a legközelebb, neki drukkol. Búcsúzás, sírás, Naomi. 

A fiúk már egy lépéssel előrébb járnak. 

Esik az eső, vagyis mindenki a hálóban van és beszélget. Peti Apolkának mondja, hogy Naomi ezt most szarul éli meg, de miért raktad volna a Dominikra? Apolka elmondja, hogy Dominik szerette volna. Apolka szerint a magba akart kerülni ezzel a srác. Ez a páros elég jó lesz, az van. Okosan gondolkoznak, működni fog. Hoppá, érkezik egy fiú Berkivel a Hotelbe. A srác ilyen geek, vagy hogy mondják ezt. Dániel, válságmenedzser, de Loki a beceneve. Berki tanácsokat ad neki és ad egy karton sört, hogy jól fogadják. 

Loki, a válságmenedzser.

A srác a bárpultnál várja, hogy történjen valami. Rágyújt, nézi a medencét, elmondja, hogy szerelmet nem fog találni, mert nem is keres, de párt tutira. Mindenki nyugiban beszélget, fel sem tűnik nekik, hogy van egy új lakó, ezért Loki elindul az emeletre. Először Dominikékhoz, bemutatkozik, meg minden, lehívja őket. Aztán Petiékhez is bemegy, Peti nagyon örül a sörnek. Petinek nagyon szimpi a srác, végre egy normális ember. Adriékat is meglátogatja, a sörnek minden fiú örül. Norbi örül a legkevésbé Daninak, ez kiderült, bár Bencét még nem láttuk, ugye. Kis kupaktanács, Bence megmondja a tuti, okos a gyerek, tartani kell tőle, kis külön világban él. Mert nem izompólóban jár, vagy mi? 

Norbi kicsit ledöbbent.

Apolka és Peti megbeszélik, hogy az új srác is értelmes, és hoppá. ilyet kérdez Peti, hogy te hogy vagy, Apolka. Nahát. Ezt nem szoktuk meg. Már nem félnek annyira Naomitól és Peti még Dominikre kiváncsi lesz, főleg, ha fiúknak kell párt választani, hogy hova áll. Beáll-e Apolka mögé. Apolka nem hülye, nyilván Petit választaná egy ilyen helyzetben. Ölelkezés is van, ki tudja, mi lesz még itt.

Úgy tűnik, Apolka jól választott.

Este jő, levéllel karöltve. Peti olvassa fel, játék, mégpedig quiz! Kérdések egy borítékban, ki, mennyire ismeri egymást. 30 perc, tessenek töltögetni. Tippelgetnek, milyen jutalom vagy büntetés lesz. Loki ebben még nem vesz részt, ha jól látjuk. A játék után Loki Petivel és Apolkával dumizgat, hova álljon, mi legyen. Loki szövetségesként tekint Petire. Norbinál és Dominiknál van esélye, ezt a tanácsot kapja. 

Ők hárman elég jól megértik egymást.

Naomival befekszik Loki egy izékébe. Naomi azonnal azt hazudja, hogy őszinte lesz, mert mindig az. Loki szerint Naomi szerethiányos, ezért könnyű kijönni vele. Könnyű az arcából olvasni, és rettentően bizonytalan. Naomi azt mondja, hogy tisztára az ő stílusa a csávó. Szerinte Adriékhoz vagy Nóriékhoz kell állnia. 

Egyedül Naomival beszélgetett kettesben.

Mindenki a nappaliban, Nórival beszélget Loki épp. Egy szépségszalont akar nyitni, ha nyer. Megbeszélik, hogy nem dobnák el a gömböt. Nóri szerint Loki elég agyafúrt és a külseje nem tetszik neki, de nem tartja kizártnak, hogy egyszer még egy pár lesznek. Naomi épp kibeszéli Norbival és Patrikkal Lokit. Szerintük rá kell venni, hogy Dominikot nyomja ki. Behívják Bencét és Nórit is, és Nórit arra kérik, cseréljen párt és essen ki Dominik. Naomi nagyon szervez. 

Az új stratégia megszületőben.

Alcsika jön, Peti és Apolka romantikáznak. Nézik a csillagokat, aztán elvonulnak a szobájukba és a hotelre sötétség borul. A sötétben pedig Adri és Patrik nyomulnak a takaró alatt. Patrik még nem táplál érzelmi szálakat, de ez meg fog erősödni a későbbiekben.

Patrik az érzéseiről vall éppen.

Loki még elmondja a riportban, hogy mindenki szimpatikus neki, kivéve Norbit. Mutatják is Norbit, aki féltékeny, épp számon kéri Naomit, hogy csak vele volt a srác kettesben, és akkor most ajaj. Naomi ki van akadva, hogy olyanok voltak este, mint egy rossz házaspár. De állítólag direkt ezt akarta elérni. Persze.  Holnap párválasztó ceremónia, egy fiúka szaladhat haza. 

A csábító is megmutatta melleit

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!