Megvolt az első párválasztás, ahol a fiúknak kellett megjelölniük azt a nőt, akiben bíznak. Egyelőre minden úgy alakul, ahogy Peti és Apolka tervezték.

Timi könnyek között hagyta el a Hotelt


 

Reggel van, ébredés, Peti légdobol. Marianna öltözködik, majd edzeni megy. Peti arról mesél Apolkának, hogy Timivel szar volt aludni, de vele már igen jó, mert ő barátnőjelölt, majd megsúgja a riportban, hogy ha merevedése nem is, de majdnem merevedése volt a lány mellett.

Apolka és Peti jól érzik magukat egymás mellett.

Dominik fogat mos és közben mondja Nórinak, hogy féltékeny, mert sokat van Lokival. Közben Apolka is elkészül, terve van, de Peti a helyes útra tereli, Lokit Nóri mögé kell állítani és akkor kiesik a picsába.  

Dominik arca általában ilyen.

Nóri és Loki a jacuban elvannak, még Loki hátát is bekeni a kozmetikus, nem nagyon figyel már a látszatra, na. Patrik és Adri ezalatt smacikáznak és nagyban várják már a kiválasztást, Apolka például annyira, hogy megint Petinek énekel, akinek újfent merevedése lesz ettől. És itt a levél, gyertek kiválasztani!

Csodálatos faragott krokodilok és kék fények.

A kiválasztás a ház előtt, világító kék takonybuborékok és faragott fa krokodilok előtt történik, amitől érthetően zavarban vagyunk. Berki érdeklődik, ki hogy van, ki, hogy élte meg az elmúlt napokat. Dominik azt mondja, Nórival erősek, és megvan a bizalom, hát meglátjuk, persze neki is van önkritikája, mert a riportban már azt mondja, hogy nyilván nem mondja el, hogy utálja. Berki megkérdi azért Nórit, hogy nem para-e, hogy Dominik más csajokkal dumikázik, de Nórinak nem az, mert legalább hoz infókat. 

Dominik kissé izgul.

Naomi szarul van Timi kiesése miatt, BFF-ek lettek, értsük már meg. Berki elmondja, hogy a kvízjátékot Adri nyerte 22-ből 17 helyes válasszal, és majd elmehet egy randira, de még nem árulja el, mikor, hova és kivel. Indul a választás, mindenki beáll a lány mögé, akivel együtt akar lenni, és Loki természetesen Nóri mögé kerül, ahol már Dominik feszít, és nem is szívesen akarja odaengedni. 

Ezen a képen csak Loki boldog.

Kimennek Berkihez megbeszélni a helyzetet. Nóri bízott Dominikban, de megtudta, hogy egy szemét fasz, ezért már nem, úgyhogy Lokit választja, aki vicces, de nem bírja a humorát. Loki és Nóri visszaállnak a sorba, Dominik marad, kis dumika, ezt elbasztad fiam. Ezt el. Na, hát ennyike. Dominik hazamegy, Nóri meg egyáltalán nem akar Lokival maradni, miközben Loki is ki akarja tenni óvatosan a villából Nórit, szóval jó kis páros ez!

Peti a pamlagon meséli élete történetét.

Most, hogy az izgalmaknak vége, mindenki dumizni kezd a hallban. Bence utánozza Dominikot, a többiek röhögnek. Loki Naomival beszélget, mert benne látja a jövőbeli párját. Nóri még ki van akadva, mert ő TÉNYLEG tervezett Dominikkal, és most szar. Adri, Marianna és Apolka meg már azt tervezik, hogy mihez kezdjenek Nórival. Elindul szép lassan az ivászat, Peti azt gondolja, ő érte el, hogy kiesett Dominik és Norbinak a családjáról mesél, ami meglehetősen unalmas. Adri és Patrik nagyon szerelmesek és Apolka Mariannával csacsog, hogy ezen a vonalon is mélyüljön a bizalom. De ami a legérdekesebb, hogy Bence nem meztelenül erőszakoskodik valami nővel, hanem sírni kezd, mert eszébe jut egy barátja tragédiája.

Loki Naomit puhítja.

Az este azzal zárul, hogy Loki kurva bátran bemászik Naomi ágyába és elmondja neki, mennyire bírja. Kis smaci is van, meg szeretgetés, miközben Norbi a teraszon várja, mikor mehet be aludni, és nem zavarja őt, ami bent történik. Aha. Bence annyit ivott, hogy fürdetni kell, Mariannára szép jövő vár, azt már most láthatjuk.

Megmossa a hátát, mint egy "jó feleség".

Hétvégén nincs Éden, de jövőhéten folytatjuk! 

A csábító is megmutatta melleit

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!