Ma minden volt. Pandora szelencéje, Fekete rózsa ceremónia és faszlóbálás. Tényleg. Minden. Mégis iszonyú unlamas volt ez az epizód.

Marianna kifúrta Apolkát

Ébredés képei. Meztelen Marianna. Adri Apolkához érkezik, kijátszották őt, szarul esik neki, amit tegnap hallott. Mindenki fél tőle, nagy játékosnak és sunyinak tartják. Naomi közben Mariannának mondja, hogy amióta Bence vele van, azóta tök jól van. Össze van kapva. Számoljunk, kb. 10 órája vannak együtt, ebből 8-at aludtak.

 

Adri meséli tovább Apolkának, mi volt este, döbbenet! Norbi, Bence és Patrik erős, legalábbis így érzi. Apolka szerint Patrik nem játssza meg magát és azért csinálják most ezt a Patrikkal, mert rohadtul félnek. Naomi minden fiút jófejnek tart, csak a lányokat nem bírja. Marianna ugyanígy gondolja, kivéve Dominik.

Kis edzés, jacuzzizás, izmozás és már jön is egy levél. Apolka olvassa, az lesz, hogy ma kinyílik Pandora szelencéje, vagyis név nélkül megkérdezhetik azt, amit eddig nem mertek. Szóval akkor tessék irogatni fél óra van a dologra, egykettő.

Apolka felolvas.

Berki hihetetlenül szar. Elindulnak a skacok a kispadra leülni, aztán mehet az őszinteség. Haha. Úgy beszélnek, mintha itt egy hazugságmérővel néznék, hogy akkor ki mond igazat, ki nem. Eh. Első kérdés: Marianna, melyik párt tartod a hotel legerősebbjének: a Dominik és Nóri párost. De valójában Bencét és magamat, fűzi hozzá a riportban. Apolka, lesz esélyed párt találni? Igen. Patrik, Adrienn megbízhat benned? Természetesen. Hát ez azért vicces, na. Adri kicsit fél, de azért bízik benne. A műkrokodil isteni. Nóri, fogsz beszélni majd valamikor? Jaj, de vicces volt a kérdező. Fogok. Adrienn, vonzódsz valamilyen szinten Patrikhoz, vagy ez is csak taktika? Vonzódok. Így, k-val.

Patrik vagy kacsint, vagy valami belement a szemébe.

Patrik tette fel a kérdést, mert tudni akarja, hogy baszható-e a csaj. Peti, a játék szempontjából előny vagy hátrány, hogy a párod nem erőteljes egyéniség? Szerinte ez egy rossz kérdés, mert erős a párja. Peti szerint erős és szórakoztató. Aztán az interjúban elmondja, hogy ő is gyengének tartja Timit, csak bizalmat akart gerjeszteni benne, ezért védte meg. Naomi, ki az, akit szívesen látnál már a hotelen kívül? Még nincs olyan, akit annyira gyűlölnék, hogy nem tudNÁK elviselni. Jól hazudik, és állatul beszél. Dominik, nem félsz, hogy rossz taktika, hogy antiszociális vagy? Nóri megvédi, de Dominik szerint ez nem gond, és nem is érzi magát annak. Dominiknak ismét: nem érzed, hogy néha kurva sokat beszélsz? Nóri kiakad, hogy folyton őket kérdezik. De hát ez a lényege a játéknak, nem? 

Adrit gyanúsan figyeli Nóri.

Bencét az zavarja, hogy sosem beszélgetnek velük, akkor sem, amikor nem a játék a téma. Peti Nóritól parázik, mert ilyen csendes gyilkos. Timi, a nevetésen kívül van bármi erősséged? Hát nem hiszem, hogy csak ennyit tudnék, majd rájöttök. Apolka, jobban érzed magad, amióta nem kell Bencével aludnod? Hát igen, na. Ha nem lett volna részeg első nap, akkor még másképp is alakulhatott volna. Nóri, bejön neked Dominik? Igen. Dominik arra jött rá, hogy mégsem egészítik ki egymást, mint férfi és nő, még csak a szikráját sem látja annak, hogy szüksége lenne rá, kicsit irritálja. Persze ezt a riportban mondja. Norbi, a lányokkal vagy a fiúkkal vagy többet? A fiúkkal, de szerintem a párommal, Naomival is sokat vagyok. Marianna, jól döntöttél, hogy Bencét választottad? Ja. Patrik szerint Mariannak van esze a játékhoz, veszélyes.

Naomi úgy csinál, mintha nem aggódna.

A fiúk, egész pontosan Patrik, Dominik és Norbi Apolkáról beszélgetnek. Van egy olyan érzésünk, hogy Dominik le akarja cserélni Nórit rá. Jaja, el is mondja a riportban. Közben Apolka és Adrienn is “taktikáznak”, Apolka már hallotta, hogy Dominik hajlik felé. Adrienn annyira örül, hogy van egy olyan érzésünk, hogy neki valójában Apolka jön be. Az 5 fiú együtt a jacuban, nem érteni, miről beszélnek. Apolka tovább elemzi a helyzetet, nem látja jó partnernek.

Fiúk egymás között.

Este van, este van, levél jön. Hamarosan kezdetét veszi a Fekete rózsa ceremónia, csinosan kell felöltözni és gyülekezni a nappaliban. Miért kell csinosan? És ha valaki nem csinosan öltözik fel? Kizárják? Timi már fél, hogy Apolka bekavar. Peti okos. Timi megbízik benne, de amikor Naomi nem bízik meg bennem, akkor a Timi sem. Dominik meglátogatja Apolkát és utal rá, hogy lehetnének egy pár. Lecserélnéd Nórit? Le hát. Tippelgetnek, mi lesz most. Dominik szerint valaki kiesik ma este. Aztán eloson. Apolka a riportban szkeptikus, mert nem tudja, hogy csak egy eszközként hazsnálná őt Dominik, vagy ténylegesen vele akar játszani. Nem fél, hogy kiesik, mert ha kiesik, akkor kiesik. Állat.

Dominik Apolkával kavar.

Egymásba karolva megérkeznek a párok. Mindenki azt gondolja, valaki ma távozni fog. Berki érkezik, elsüti az úgynevezett vicceit. Még nem tudjuk, mi ez a ceremónia, mert Kirsztián csak sejtet. Mindenki elmondja, mit érez és mit gondol, de totál érdektelen. Bence, mennyire biztos párod Marianna? Biztosabb, mint Apolka lett volna. Fontos az első benyomás, mondja Berki, majd magához hívja Mariannát. Hogyan viselkedtek a lányok veled a beköltözésedkor? Apolka visszafogott volt, Adrienn kedves, Naomi és Timi is köszönt, Nóri is kedves volt. Mariann, most gondold végig, ki az a lány, aki a legbarátságtalanabb volt veled az első este.

Magyar pénisz villant Costa Ricában

Apolka volt az, akit nem sikerült megismernie. Apolka és Mariann helyet cserélnek. Berki átad neki egy fekete rózsát, tegye el, és ad egy kisebb fekete rózsát is, amit rakjon a hajába. Nem szokott Berki lányoktól búcsúzkodni, de most megteszi. Hogy érezted magad eddig? Elmondja, hogy érezte magát, majd Berki közli, hogy nincs még vége, holnap reggel kiderül, mit jelent a fekete rózsa. Állat, ennek sok értelme volt. Most mindenki találgat, a legtöbb ember szerint ez védettséget jelent, nem pedig kiesést.

Két fekete rózsája is lett.

Visszamennek a hotelbe, jön a bulika. Petinek szülinapja van, a lányok énekelnek neki. Valakinek egész jó a hangja, úgy tippeljük, hogy ez Adrienn. Kint Naomi, Timi és Nóri dumiznak. Tervet szőnek, hogy akkor most, hogy lesz, ha védett lesz, vagy valami. Mármint az Apolka. Azért ez a Naomi egy jó nagy köcsög, az tuti. Adrienn és Apolka énekelgetnek a medence parton. Adrienn a riportban aztán Naomit alázza, mert a szemébe mást beszél, mint a háta mögött.

Mariann szobájában Timi beszélget a csábítóval, most már aggódik Peti miatt, hogy Apolka nehogy be akarja cserkészni őt. Mariann szerint vagy Adrinak, vagy Apolkának el kell mennie, mert ez már így túl nagy erő.

Peti levelet kapott.

Levél, Peti szülinapja alkalmából holnap egy fiúval elmehet egy napra egy Costa Rica-i fiú óvoda látogatásra. Ez vajon mit jelenthet? 

Apolka és Dominik a bárpulton beszélgetnek. Közelednek, vagy mi. A többiek is ott vannak, szóval elég visszafogottan. Hiába Dominik célozgatása, Apolka szerint csak úgy tűnik, hogy hasonló karakterek, valójban ez egyáltalán nem úgy van. Mariann, Timi, Naomi és Peti azonnal elkezdenek Dominikról és Apolkáról traccsolni.

Dominik folytatja a puhítást.

Bence és Patrik megint bebasztak, Patrikot épp a csaja szedi ki a jacuzziból, mert meztelenül faszkódik odabent. Később már Bencével ugrálnak a medencébe nagy örömmel.

Seggre pacsi.

A részeg Bence Mariannt invitálja az ágyba full meztelenül. Nekünk már ez is szexuális zaklatás mondjuk, de hát mit tudunk mi az erkölcsökről, kéremszépen. Nem bújnak össze, közli Mariann. Patrik is meztelenül várja Adrit az ágyban. Dominiket Peti kíséri fel és segít neki leöltözni, mert olyan részeg. 

A csábító is megmutatta melleit

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!